venerdì, dicembre 15, 2006

Punker



Vot selline oligi meie Rooma punker enne remonti. Voodi on kilega kaetud, sest kui pilte tegin, olime juba magamistuba vàrvima hakanud.

Pruun kandiline kapp kl 12 suunal on pàris omapàrane ese. Nimelt làhivaatlustel selgus, et see nàeb vàlja nagu kapp, a tegelt - syrpriis! syrpriis! - on vàlivoodi. Paraku on vàlivoodi nii paksult tolmu tàis, et me viskasime selle kapp-vàlivoodi ròdu peale tuulduma. Me viskasime tegelt igasugust imelikku punkris leiduvat kràppi ròdu peale (nàiteks pruunid kardinapuud ja nahksete katetega toolid ja kristuse kuju). Roku ytles, et òumaigaad, meie ròdu on vàga napoletano*.

Pruunist vannitoast pole praegu pilti, aga niipalju vòin òelda, et peale selle, et vannituba on pruun, on seal aken, mis avaneb sisehoovi. Sisehoovi pindala on umbes 8 m2 ja see meenutab liftishahti. Suht hea koht enesetapu sooritamiseks, sest punker asub 7ndal korrusel.

Tàna on pisut kiire, aga kui rohkem aega saan, kirjutan veel yhest imelikust nàhtusest selles punkris.

*napoletano = omadussòna, tàhistab asju, mis on Naapoli stiilis vòi Naapolist pàrit. See on koht, kuhu kòik mu tuttavad itaallased arvavad, et vòiks pommi visata. Naapoli on kòigi hàdade ja kurjuse allikas, kus elavad harimatud inimesed ja maffia.

Nessun commento: