martedì, dicembre 19, 2006

P nagu pistik








Itaalia ei vàsi yllatamast selles mòttes, et kui minu teada kòigis Euroopa riikides on normaalsed kahe auguga pistikupesad, siis siin valitseb uskumatu liikide mitmekesisus. Nàiteks kui esimest korda Itaaliasse puhkama tulin, olin kaasa vòtnud oma asendamatu industriaalsetes mòòtmetes fòòni. Sellest hoolimata elasin kaks nàdalat nagu mingi karvik, tàiesti fòònitamata juustega. Sest pistikupesad on siin kolme auguga, ja pole yldse compliant minu fòòni kahesarvse pistikuga.

Et siis turistidele teadmiseks, et Itaalias on pistikupesad kolme auguga. Laadige telefon kodus àra! Muidu moodsamate hotellide vannitubades on bi–pistikupesad. Nendega màtsivad nii kolme kui kahe sarvega pistikuid.

Selle pògusa informatiivse kòrvalpòikega tahaksiningi teile tutvustada yleval pool nàhaolevat fotonàitust pistikupesadest meie koduses Punkris, pealkirjastatud „Pistikupesad làbi ajaloo ehk Itaalia elektriku màrg unenàgu”. Muide pildil, kus on sòbralikult kòrvuti kaks kolme auguga pistikupesa, on oluline tàhele panna, et yhe pistikupesa augud on tihedalt koos ja teise omad rohkem laiali. Et siis tàitsa erinevad pistikupesad eksole.

2 commenti:

Anonimo ha detto...

elektriku märg unenägu on pigem sinu kristiine korteri aknast välja vaadates :)

Katu ha detto...

Seda ka, aga mulle lihtsalt meeldis see sinu öeldud väljend niiväga, et kohandasin seda pistikutele ka pisut :)