mercoledì, gennaio 20, 2010

Kust Vigneti Radica veine leida?

Kuna juba kommentaarides ja pàriselus kysitakse, et kust meie veine osta saab, siis siinkohal vastan kòigile neile, kes juba kysinud ja neile ka, kes tulevikus teada tahaks.

Hetkel saab veine osta ainult meie veinikojast, mis asub Abruzzos Tollo kylas. Saab osta nii pudelis kui ka enda kanistrisse. Nàiteks praegu me juba poolillegaalselt myyme sòpradele ja Kyla elanikele, kes oma kanistritega tulevad. Kusjuures avastasin enda suureks yllatuseks, et Itaalia maakohtades on vàga levinud, et minnakse otse veinitootja juurde oma kanistriga ja ostetakse òhtusòògi kòrvale kolm liitrit àra. Ja siis tahtsin veel kiirelt kommenteerida, et Pinot Grigio (valge vein) on kylaelanike lemmik. Ma ise sellest eriti palju ei arva, aga paistab, et rahvale meeldib.

Yks anonyymne kommenteerija arvas, et ta vòiks ise Abruzzosse jàrele tulla. Kui tulemiseks làheb, siis vòib mulle kirjutada info àtt vignetiradica punkt it, siis jagan tàpsemaid juhiseid ja panen piruka ahju tàhtsate kylaliste saabumise puhuks :)

Tulevikus on meie vein saadaval ka Inglismaal, Iirimaal, USAs ja Eestis. Hetkel veel ei tea tàpselt millistes vinoteekides ja poodides, aga tòò kàib selle nimel. Niipea kui tean, kirjutan teile.

3 commenti:

Maarja ha detto...

iin on ka levinud, et lihtsaid joogiveine käiakse istandustest kanistritega ostmas. väga mugav variant.

ma küll sättisin me itaalia-reisu nii ja naapidi, et tulla huvipärast te veine vaatama, a seekord ei mängi kuidagi välja...

Katu ha detto...

pole hullu. praegu meil ongi pisut poolik veel kòik. kui hiljem tulete, saab kòik vàga kenaks ja armsaks.

Anonimo ha detto...

meie tahaks ka väga teie veine mekkida nii, et kui allapoole tulemas oleme siis küsime kindlasti teed...momendil pean Eestis oma 9 kuu projekti lõpule viima ;)ja siis hopsti tagasi Toskaanasse ja pea see veiniisugi tagasi ei tule! Aga seniks jõudu!