lunedì, febbraio 15, 2010

Rome wasn't built in a day...

"Rome wasn't built in a day," oleks mu resigneerunud lyhikommentaar meie pulmafotode teemal. Ma siin blogis ei olegi seda infot jaganud, aga kes pulmas kàis, on juba kursis meie legendaarsete pulmafotode saagaga.
Nimelt meil Rokuga polnud eriti aega fotograafi otsida ja niisiis mòtlesime, et ostame lihtsalt mingid ràndom aparaadid, laseme kylalistel pildistada ja pàrast paneme tulemuse internetti yles. Pàris muhe idee, kas pole. Kui aga Roku Tòòtu òde meie plaanist haisu ninna sai, vòttis ta kiirelt juhtimise yle ja "kinkis" meile Pàris Pulmafotograafi, kellega ma siis enne pulmi kohtusin arutamaks, mis stiilis fotod meile meeldida vòiks ja muidki praktilisi kysimusi.

Mina: Et siis millal pildid internetti saavad?
Fotograaf Sandro (hàmmeldunult): Mis internetti?
M (hàmmeldunult): Noh.. eks ikka selleks, et kylalised ja meie ka saaksime pilte vaadata peale pulmi. Ma ise mòtlesin, et kui pulmad on esmaspàeval ja kolmapàevaks saaks pildid yles, oleks pàris hea tegelikult.
FS: Aaaa.. internetti! Ei-ei... mina ei tee internetti. Vaadake, mina pildistan ainult filmi peale.

Ahmin yllatusest òhku.

Mina: Ooot-oot. Et kas ma sain òigesti aru, et pildid ei tulegi internetti? Aga mis kujul ma siis saan need pildid?
FS: No ma teen siin sellise albumi (tòstab letile erinevaid nahkehistòòde suurvorme, mille suurus lubaks hobuse oimetuks lyya, kui tarvis)

Kuna kingitud hobuse suhu ei vaadata (vabandage siinkohal mu korduvad viited hobustele), mòtlesin, et ei hakka albumi pàrast pipardama ning uurisin edasi.


M: Ja misajaks selle imelise albumi valmis saaks?
FS (leebelt): Umbes viie kuu pàrast.
M: VIIE KUU PàRAST!?!?!?!? (lisades mòttes: Pòrguvàlk ja surnukirst! Mis kuradi practical joke see nyyd oli?) Seda et... khm.... viie kuu pàrast jah?
FS: Noo... jaa... vaadake.... mul on siin ikka palju tòòd ja hunnik pulmi vaja pildistada ja ma olen ikkagi tàpne ja hoolikas ja tahan siin ju kvaliteetset tòòd teha ja see kòik vòtab aega. Jaaniiedasijaniiedasi....
M (kui mulle umbes igaviku pàrast sòna antakse): Noo.... viis kuud tundub pisut palju ikkagi. Kas tòesti kuidagi kiiremini ei saa? (mòttes porisedes: Mismòttes viis kuud?! Kes yldse ytleb, et me viie kuu pàrast abieluski oleme? Ja kui olemegi abielus, siis mina kyll ei viitsi viis kuud peale pulmi mingeid igivanu fotosid vahtida! )
FS: Kui ma vàga-vàga pingutan, siis ehk kolme kuu pàrast, aga midagi lubada ei julge.

Seda kòike kirjutan sellepàrast, et neli ja pool kuud peale pulmi (kus kylalised tegid oma ràndom aparaatidega pilte, mille me internetti yles panime) jòudis meile valentinipàevaks neitsilikult valge, keskmise kohvikulaua mòòdus nahkehistòò, mille kaal viib mòtted jumalavallatule jàreldusele, et Itaalia pulmafotograafidele maksakse vist kilo pealt.
Muide selles lauses oli kokku 47 sòna.
Ah et kuidas pildid on? Neli pilti on silmapaistvalt ilusad ja huvitavad. Ylejàànud on tàpselt samasugused, nagu need, mida Itaalias pulmafotograafid oma poekeste akendele vàlja panevad. Noored inimesed, ilusti riides ja kuulekalt poseerimas - mis siin ikka valesti saab minna.

4 commenti:

Puhvis Kukk ha detto...

No aga pane pildid ules!
Meie kasutasime Sven Tupitsat Eestis ja teise paeva hommikul tuli lennujaama CD-ga. Very very impressive. G protesteeris et miks ta poseerima peab jms aga hiljem paar tookaaslast (investeerimispank, NYC, minust moootmatult rikkad) teatasid et nagu fxxxing Vogue. :)

Katu ha detto...

PK, kusjuures see pilt, mis sa oma blogisse yles riputasid, on tàitsa fkng Vogue kyll :)

Vbl ma pildistan siit albumist mònda neist, mis mulle meeldib ja panen teile siia vaatamiseks. Ma mòtlen veel.

Ada ha detto...

Äkki oli fotograaf nii diip mees, et üritaski suurt pidulikku läkitust Valentinipäevaks rihtida. No et oleks ikka paduromantiline ;))
Puhvis Kukega ühinedes - meilgi oli Sven Tupits ning pildid nummid, suurema paineta :)

Katu ha detto...

Ada, tegelikult Roku Tòòtu òde oli see, kes avaldas survet, et pildid valentinipàevaks valmis saaksid :))