mercoledì, febbraio 24, 2010

Miks?

Miks ei ole Itaalia postkontorites mitte kunagi postmarke ja ymbrikuid?

Miks vòtab Telecom Italia Mobile'ga lepingu lòpetamine aega pool aastat?

Miks on nii, et kui peale lòunat olen joonud tassi kohvi, siis poole tunni pàrast tahan veel yhte?

7 commenti:

Oudekki ha detto...

Tegelikult on, kui sa kirja saadad nii, et sa ei pane seda postkasti vaid annad otse teenindajale, siis saad temalt nii ümbriku kui postmargi [tähitud kirjade puhul olen seda trikki kasutanud].

Muidu on seal postkontoris lihtsalt liiga suured sabad, kui nad veel ümbrikuid-marke-nänni müüks, siis nad ei jõuaks üleüldse midagi ära teha. Aga igasugune tabacchaio müüb sulle ümbrikud ja margid.

Telecom Italias on ilmselgelt liiga palju töötajaid. Aga miks TIMiga saab asju ajada ainult tavatelefoni teel ja kontorit ja e-maili neil ei ole klientide jaoks (ja just internetiklientide, mobiiliklientide jaoks on)?

Kohvi on lihtsalt hea.

Katu ha detto...

Kusjuures ma arvasin ka, et tàhitud kirjade jaoks ehk ei pea enda ymbrikuga minema, aga kuna viimasel ajal on TIM'ga lepingu lòpetamiseks olnud vaja mitu tàhitud kirja saata (con la ricevuta di ritorno), siis mindki yllatab asjaolu, et postkontoris pole ymbrikke tàhitud kirja jaoks. Vahest on see ainult siin mezzogiornos nii....

Katu ha detto...

Oh ja see TIM... vòehh! muide oled proovinud nende klienditeenindusest mingit infot kàtte saada? Iga kord, kui helistad, saad samale kysimusele erineva vastuse.
Mòistagi Vodafone on veel hullem - kui TIM klienditeenindajad peksavad lihtsalt segast, siis Vodafone's ei saagi elusa klienditeenindajaga rààkida. Kusjuures nende kònekeskus on mu tòòandja vaimu vili tàiega :)

patsifist ha detto...

Nohh, kui see Sind lohutab, siis väikeste muudatustega võin ka Ungari kohta neidsamu imelisi küsimusi esitada. Postkontori töötajaile tahaksin kõigile järgmisteks jõuludeks bensiini ja tikud kinkida...:S

Katu ha detto...

Ma tahaksin TIM'le saata bensiini ja tikud. Tàhitud postiga (con la ricevuta di ritorno)

Oudekki ha detto...

Jaa, TIMile võiks igasuguseid asju saata. Kuigi, ma ei imestaks, kui nad oleksid postiaadressi ka endal ära kaotanud või elaksid ainult postkastis kuskil. Kui sa oled nendega mingigi lepingu teinud, siis pärast seda nad teevad kõik, et sa neid mitte mingil viisil kätte ei saaks...

Katu ha detto...

Jah, neil on postkast justkui Muhvil.
Kusjuures nad otsivad tàiega igasugu pòhjendusi, miks ei saa lepingut àra lòpetada. Viimati nàiteks vastati, et lisaks lepingu lòpetamise avaldusele on neil vaja ka isikuttòendava dokumendi koopiat. No saatsin siis dokumendi koopia, mille peale tuli vastus, et dokument pole loetav. No tegin siis vàrvikoopia ja vòtsin 10lt inimeselt allkirjad, kes kinnitasid, et dokument on loetav. Saatsin uuesti lepingu lòpetamise avalduse ja arvete koopiad ja KAHE isikuttòendavad dokumendi koopiad (koos allkirjadega, mis kinnitavad, et dokumendid on loetavad). Eks nàe, mis vabandusega nad nyyd vàlja tulevad. Kusjuures nad vastavad ca kuu aega peale kirja kàttesaamist ja vahepeal vòtavad jàlle rahulikult 10 eurot kuutasu ja ma ei saa isegi pangas neid makseid blokeerida, kujutate ette!