venerdì, febbraio 26, 2010

Kevad!

Meil siin òitsevad lilled, nàeb esimesi lepatriinusid ja alanud on herne-hooaeg. Head lumerookimist, kodumaa! :)











5 commenti:

Anonimo ha detto...

kõigil on mingi salapahe, minul on sinu blogi lugemine. Vahetevahel mulle meenub, et me ei täna piisavalt, siinkohal siis suured tänud sulle, et kirjutad.
Minu nimi on Maret ja kolisin umbes aasta eest Tallinnast Hiiumaale, kuigi tegelikult oleksin pidanud maanduma Fiano Romanos.
Hetkel olen asjade käiguga rahul, kuigi ei uskunud, et hakkan puudust tundma kokteilist: Rooma ummikuis tänavad+40 kraadi + vingukaas mida autod õhku paiskavad.Hetkel istun jälle Tallinna lennujaamas oodates õhtust Hiiuma lendu.Kuressare jäi just ära. Järgmiste lugemisteni ja veelkord tänud kirjutamise eest.

Unknown ha detto...

Meil hakkas ka lumi sulama. Eesti keele seletav sõnaraamat võiks *lume sulamist* defineerida selliselt: soojad kummikud, kukkuvad jääpurikad, langevad lumehunnikud, pori, pori, pori etc

Mae ha detto...

Ühinen Anonüümsega - ka mina tänan blogi autorit:)! Ma ei tahaks seda lugeda, sest milleks lugeda võhivõõra mõtteid, tundeid, pajatusi... aga no ei saa eemale hoida, kohe kuidagi haarab kaasa, ja hea emotsiooni annab veel lisaks:)

Unknown ha detto...

Katu, tegelikult on kodumaine kevadehingus ja ootus täiesti vapustav. Lumi sulab, linnud vidistavad, kohati lausa kõrvulukustavalt (näiteks varesed)ja õhk on paksult täis kevadehingust. Hingad seda ühe sügava sõõmu - süda hakkab sees hüppama ja sõrmeotsad surisema. Lepatriinud ja herned tulevad omal ajal. :)

Katu ha detto...

Maret, see, et sa Fiano Romano asemel Hiiumaale sattusid, meenutab mulle yhte vandersellist prouat, kes tahtis Indiasse sòita, aga jài lennukist maha ja sattus Rooma hoopiski. Nyyd elabki Roomas. Tervitused Proua Vandersellile, kui ta seda lugema satub :))

Eesti kevadehingus on muide vàga intrigeeriv. Loen siin teie arvamusi ja samas tàna vanaema tàpsustas, et kui ma nàdala pàrast Eestisse tulen, siis pangu ma end ilusti soojalt riidesse, sest olla jàlle -20 kraadi oodata. Aga kas pole imeline asi Itaalia kevad? Kui Eestis on esimesed lilleòied, lepatriinud ja herned tàiesti eri kuudel, siis siin vòib kòiki samal pàeval kogeda. Lahe!