martedì, maggio 25, 2010

Nad on pàriselt olemas!

Uhh uhh! Lapsik ròòm! Sain tàna teada, et tunnen inimest, kelle perekonnanimi on Fantozzi! Juba mitu pàeva helistab ja palub end ainult eesnime pidi kònetada. Aga. Tàna yks ta kolleeg vahvast transpordifirmast saatis mulle e-maili, kus fraulen Fantozzi oli CCs.

Praegu on pisut kiire, aga neile, kes ei tea, kes on Fantozzi, kirjutan sellest varsti pikemalt. Kas on kedagi, kes ei tea, kes on Fantozzi?

Kui siin juba Itaalia moodsast kultuurist juttu tuli, siis tahtsin veel teada anda, et esimest korda elus ònnestub Pescara Jazzi kylastada. Diana Kralli piletid on juba olemas! Ma kuulan tema plaate peamiselt pyhapàeva hommikuti. Siis, kui on palju aega ja saab rahulikult putru keeta ja musta pesu màed* pesema panna ja kui meelde tuleb, siis kàia vaatamas, millised ròdulilled tòònàdala jooksul janusse surnud on. Jap, Diana Krall neljapàeva òhtul ja vabas òhus saab pàris enneolematu kogemus olema.

*Kes Itaalias mònda aega elanud, teab, et màgede kysimuses tuleb tàpne olla. Mistòttu ma pean vajalikuks tàpsustada ,et mustast pesust rààkides pidasin silmas pigem colline kui montagne. Colline ja montagne vahe on umbes selles, et montagna on pàris màgi, kus kàivad suusatajad, aga collina on umbes sama suur kui Munamàgi ja seal kàivad viinamarjad.

6 commenti:

patsifist ha detto...

Oimaitaha Sind üldse irrmutada ega midagist, a minu paari aasta tagune DKralli kontsert oli elupettumus...:S Maiteagi. Kohad olid ka nats kefad muidugist ja Dianakesel oli nohu, ta nuuskas KÕVASTI MIKRUFUUNI vahepeal! A peale kontserti mõtsime, et kui oleks piletiraha eest ostnud ühe (või mitu:) hia(d) veini ja kontserdi DVDd kuuland/vaadand surroundheliga, siis vist oleks parem kogemus. Ja raha oleks veel ülegi jäänd:))

Liina ha detto...

heh, et siis kuni pole veel musta Hesu montagnesid, vaid on collined, pole muretsemiseks põhjust. Mul enamasti Alpid ja Apenniinid kõik koos lausa :-)
Aga Tallinnas on järgmisel nädalal Buena Vista Cocial Club ja Concha Buika (see viimane pidi Jazzkaarel olema, aga lükkus edasi) ja meil piletid mõlemale! Nii et väga musikaalne nädal ees ootamas.

Katu ha detto...

@patsifist: tead, mul on nii madalad lootused nyyd Diana suhtes, et siit saab ainult paremaks minna. Teisest kyljest, uudishimu on nii suur, et ma kohe kuidagi ei raatsi loobuda..

@Liina: Kas pàriselt on Tallinnas BVSC??? Uau... CB pidavat ka pàris karismaatiline olema. Tead, mul on kohe hea meel su yle!

kitty ha detto...

mina ei tea, kes/mis on Fantozzi. palun selgitusi:)

Liina ha detto...

mul on sinu üle ka peris hää meel :-)
Ja seda Fantozzit pole mul ka au tunda.

Pipi ha detto...

mina ka ei tea, kes/mis on Fantozzi