lunedì, aprile 16, 2007

Trikk

Sain ilge julgustykiga hakkama!

Eile sòitsin tàitsa yksi Julietta-Ansipiga Francavillast Rooma.
Vàhe sellest - tàna hommikul sòitsin autoga iseseisvalt kodust tòòle.
Kàed veel pisut nagu vàrisevad veel, aga tegelikult polnud NII òudne kui mu ettekujutustes.

Muidu navigaator on pekkis!
Tàpselt siis kui mul oli vaja teada, millal Grande Raccordo Anularelt (see on selline Roomat ymbritsev ringikujuline maantee) maha sòita, muutus see topis ilgelt aeglaseks ja kui tegelt oli vaja paremale keerata, mòlises navigaator, et 500 m pàrast hakka sàttima. Ma ei andesta iial navigaatorile sellist altvedamist, millega seoses olin sunnitud peaaegu terve GRA làbi sòitma! Tàna hommikul - tropp selline! - ei leidnud satelliite yles! Pidin ise kàsikaudu òigeid tànavaid yles otsima. No niimoodi rallit ei sòideta!

Ja siis parkimise teemal tahtsin veel saba liputada, et ma olen vist saavutanud kontakti oma sisemise itaallasega. Nimelt àrge kysige kuidas, aga ma olen juba kaks korda siin Roomas suutnud Julietta-Ansipi tàiesti uskumatusse prakku parkida tàpselt esimesel katsel.

4 commenti:

Ruudi ha detto...

Navigaatori suhtes, algajal ikka juhtub ja parkimisest.... Algaja õnn :)
Küll sa ta veel ära kriibid ja kui sina seda ei tee, siis keegi teine ikka :)
Mul on juba naabrimutid oma autodest väljudes uksega kõik mu kalli auto 4 seina ära kriipinud...
Olen neile isegi aknast ( 5.korruselt) hõiganud; "sbaat pian, ehk sbatti pinao dialektis..." :)

mnjah ha detto...

mul on vähemalt naabritega seniks hästi läinud (ptüi ptüi ptüi), aga üks valge jutt on on küljel olemas, selle oskasin endale ise peale kraapida ükskord talvel kui olin kõhuvaluga töö juurest lahkumas ning sõitsin kiiresti maa-alusest boxist välja ning ei võtnud segase peaga kurvi piisavalt laialt ning panin küljega välaulatava seina otsa...õnneks mitte eriti suur mõlk, aga valge jutt ikkagi....

Ruudi ha detto...

Hah, kui juba läks ülestunnistamiseks, siis ma kord tagurdasin hommikul tööle oma kodu ees vastu seina ( no ei näinud, 6.korruselist maja )... Nagu karu oleks kraapinud, ees on 10 cm. küünejälgi :)
Kuid kui ise teed, siis ei ajagi nii vihale, kui see kui näed kuidas paksud naabrimutid ei saa oma autodest välja, ilma et ei lajataks ust pärani, andes niimoodi omauksega igavese lajaka su autole.

Katu ha detto...

Kui juba grupiteraapiaks làks, siis ma tulen ka kapist vàlja. Hiljuti ma avasin autoukse - kòmm! - ja tegin yhele teisele autole valge kriipsu kylje peale.
:)