mercoledì, aprile 18, 2007

Italiaanode vòrgutustehnikad

Yldiselt Itaalias telekast midagi sisulist ei tule, aga eile oli teisiti.
Nimelt nàidati latiinolaverit, kes jagas publikuga niiòelda tried&tested vòrgutustehnikaid. See oli vàga huvitav materjal, mida siinkohal jagan teiegagi.

Kòigepealt, kui latiinolaver nàeb tànaval atraktiivset naisterahvast, siis esimene mòte on ikka, et kuidas temaga tuttavaks saada eksole. Selleks puhuks oli latiinolaveril vàlja pakkuda kòrgetasemeline vòrgutusmanòòver.
Saakloomast tuleb làhedalt mòòduda, òpetas latiinolaver, ja tàpselt mòòdumise hetkel pillata maha mingi naiselik ese, nàiteks huulepulk. Vot nyyd kui huulepulk pillatud, tuleb kàrmelt tegutseda ja yldsegi see jàrgmine manòòver vist nòuab pisut eelnevat harjutamist ja head fyysist. Nimelt tuleb astuda vàlkkiirelt pikk samm tagasi, siis naksti kòverdada tahapoole jààv jalg, laskuda sujuvalt yhele pòlvele ja pòòrduda:”Vabandage neiu, te kaotasite midagi!” Latiinolaveri enesekindel kommentaar oli, et ykski naine ei suuda vastu panna mehele, kes on tema ees yhele pòlvele laskunud. ‘Nonoh, justkui Kentucky lòvi’, lisasin ma mòttes selle kommentaari peale.

Kui Kentucky lòvi tehnika on edukalt sooritatud, tuleb teha mingeid komplimente ja yldiselt juttu ajada ning kutsuda neiu kohvile vòi midagi. Jàrgmine niiòelda milestone on istuda suht làhestikku. Nyyd tuleb pòlvega sedasi nagu juhuslikult puudutada pahaaimamatu saaklooma jalga. Natukese aja pàrast tuleb puudutust korrata. Kui saakloom jalga eest àra ei liiguta, vòib juba pòlve – ikka nàiliselt sedasi juhuslikult – jàttagi vastu neiu jalga puhkama. See liigutus pidavat keemiat tekitama, teadis latiinolaver rààkida.

Jàrgminegi trikk oli ypris salakaval. Nimelt tuleb saavutada olukord, et neiu oleks nòus mootorrattaga kuskile koos sòitma, nàiteks pakkuda, et pàrast kohvijoomist neiu kuskile àra viia vòi midagi. Selle mootorratta-meetodi point on selles, et eesmàrk on lahendada neiu jaoks see probleem, et kuhu kàed panna ja yhtlasi saavutada kehaline kontakt, mis ilmselt jàllegi keemia tekitamiseks vajalik. Niisiis sòitma hakates tuleb alguses anda natuke gaasi ja siis jàrsult pidurdada. Saaklooma instinktiivne reaktsioon on eespool istuvast vòrgutajast kahe kàega kinni haarata, et mitte maha lennata.

Rohkem tehnikaid eile ei òpetatud.

5 commenti:

Ruudi ha detto...

Kust kanalilt ja mis saade see veel oli? Pàris p+nev :)

Katu ha detto...

Saade oli 'Stranamore', aga ma ei tea, mis kanalilt see tàpselt tuleb. See on see saade, kus tyypiliselt nàiteks naine teatab mehele kogu itaalia avalikkuse ees, et on rase vòi muud taolist ja siis kòik vòivad vaadata, kuidas mehe lòug vabiseb.
Nàiteks eile kutsuti vòrgutusvòimleja ettekande lòpus lavale tema ex, kes teatas pisaraid valades, et armastab teda ikka veel ja et làhme ikka koos edasi oma eluga. Vot kus vòrgutaja oli plindris ja otsis diplomaatilisi vàljendeid! Oli huvitav :)

Ruudi ha detto...

Selgepilt:) Seda saadet olen ma kunagi haige peaga vaadanud. Siis kui mul veel SKYd polnud ja kodus palavikuga muud polnd vaadata ( palavikuga ju lugeda ei saa)...

Reede ha detto...

Kehalisest kontakt levitab keemiat jah. Mul siiamaani meeles, kuidas me 7.klassis käisime kevadel metsas puid istutamas ja meid pandi poistega paari, et poiss kangutab maa sisse augu ja tüdruk paneb männipuu sinna augu sisse ja siis mõlemad trambivad augu kinni. No ja siis mu paljas käsivars läks poisi sooja helesinise puuvillase dressipüksi põlve vastu. Siiamaani mäletan seda sähvakat :) Ma ei tea, kas poisil ka sähvis...
Ma tegelt "armastasin" sel ajal hoopis teist poissi, aga näe, sähvis ikka.

Reede ha detto...

Eelmise kommentaari toimetatud algus oleks siis järgmine: "Kehaline kontakt levitab keemiat jah.".