sabato, agosto 11, 2007

Good bye Julietta-Ansip :(

Hakkaja inimesena làhtun ikka pòhimòttest, et kus probleemi nàed, otsi ka lahendust.

Nii mòtisklesingi pikalt Julietta-Ansipit vaevavate probleemide, minu vàhese autode siseelu alase kompetentsuse ja itaallaste (ning eriti autoparandajate) kombe peale kliente (eriti naissoost ja vàlismaalasi) petta. Mòttetòò kàiguse ei jàànud tàhelepanuta ka asjaolu, et Itaalias tuleb leppida sellega, et siinse 56-miljonilise rahvaarvu hulgas vahest ehk leidub kolm vàlismaal òppinud mehaanikut, kes oskavad automaatkastiga autot parandada.

Jòudsin kurva jàrelduseni – pean vist Julietta-Ansipi maha myyma ja vòtma vastu selle jòleda Itaalias toodetud kyna (manuaalkastiga), mida tòò juures ametiautoks pakutakse. Vàhemalt ei pea ma ise selle remontimise ja kindlustuse peale raha kulutama ning pàrast pole kahju kui siin Roomas keegi parklas kylje peale triibud teeb, iluliistu àra varastab vòi peegli maha sòidab.

Vist teen òigesti?

Vòi àkki siiski mitte?

Muidu nagu polekski probleemi, aga mulle Julietta-Ansip meeldib ja Itaalias toodetud manuaalkastiga kyna ei meeldi.

4 commenti:

Oudekki ha detto...

Selles mõttes võib hea mõte olla, et kuivõrd automaatkäigukast on ülivähelevinud, siis selle parandamine võibki nii jaburalt lõppeda.

Aga muidu ära lase endale igast mehhaanikutel pähe istuda, kui sa tead, mida sa tahad, siis nõua rahumeeli seda, mida sa tahad, eksole.

Aga citroen on ikka küllaltki levinud mark Itaalias ka, seega sa võiksid ikka mõne tegelase leida, kes suudab asjakohast hooldust teha :)

Anonimo ha detto...

2 autot pole muidugi mõtet sellises linnas pidada.

Ruudi ha detto...

ei ole midagi parata, Tibi, õpi manuaaliga sõit ära, nagu kõik korralikud inimesed :)

Katu ha detto...

muide ma juba vaimselt valmistun manuaaliga sòitmiseks.

nàiteks aegajalt asetan parema kàe kàigukangile, kogemaks, mis tunne on yhe kàega rooli hoida ja teisega kàigukangi kobada :)