martedì, marzo 23, 2010

Nàdala tehnikakolumn

Esiteks tahaks ma teada, mis inimestele on disainitud Volkswagen Fox. Kellel làheb vaja kahe uksega autot, millel on kuus topshoidjat, aga kyljepeegleid ei saa kokku tòmmata?

Peegelkaamerate osas tànan kòiki valgustuslike nòuannete eest. Valisin vàlja Canon EOS 500D, 18-55mm objektiiviga. Sobib hàsti mu snoobliku loomusega ja lihavòttepyhadeks peaks kàtte saama. Peale seda paar kuud Ferragamo poodi asja ei ole. Mitte et viinamarjad hapud oleks, aga vaatasingi reedel Roomas, et Ferragamo vaateakendel lebasid mingid lilletikandiga mustast tekstiilist esemed. IMHO Eesti kàsitòò on palju ilusam.

5 commenti:

Oudekki ha detto...

18-55mm obje on absoluutselt mõttetu. Ära seda osta, sa ei saa seda millekski kasutada ja pealegi ta kipub pehmeks. Ma ei tea kedagi, kes aru saaks, mis Canon selle tegi. Osta kere ilma objeta ja endale mingi muu juurde, soovitavalt 50mm või 17-40mm

Ruudi ha detto...

Oudekki vastusel on t'itsa tõepõhi olemas. Ma pole ka kunagi seda objet kasutanud aga esimese hooga mõtlesin, et ei hakka kohe sind õpetama ja las ta siis olla :) nagunii ta suurt midagi juurde ei maksa.

Seda 17-40 kiidan mina kaa..

Katu ha detto...

oh, prouad, mis ma kyll ilma teieta teeksin!
muidu, mis objed teil veel on, kui kysida tohib? vòi tegelikult.. kolime selle vestluse e-kirjade maailma.

credo ha detto...

ilmselgelt on olukord selline, kus 500d tuli koos kit objega.
las laps ostab ise teised ja õiged objed juurde. vastav õpetussõna on kaasa antud. omast käest tean, et 7d koos vajaliku arvu l seeria valgete objedega maksis ca 22k euri ja see on suur raha...

Katu ha detto...

njah, 18-55 obje tulebki ainult aparaadiga kaasa. Aga ma vahepeal mòtlesin elu yle jàrele ja otsustasin ainult kere vòtta ja siis vaatan mingi vahva obje sinna juurde.