sabato, marzo 27, 2010

Peaaegu 3km

Kui ma enne kella kaheksat ujulasse jòuan, siis saab tàna 3 km tàis.

Veinikoja katus on ametlikult valmis saanud ning see toob meile kòigile siin ohtralt ròòmu ja hingerahu. Kuni ma oma kauaoodatud Canon 500D-d ootan, tegin Nikoni seebikarbikesega mòned ylesvòtted.







2 commenti:

Jansa ha detto...

See kilometraaži arvestamine pealtvaatajate pilkude all on päris hea mõte, kindlasti lisab motivatsiooni natuke enam pingutada :) Teadmiseks sulle nüüd, et sinust innustatuna on teispool maakera sinu eeskujul ka teine samasugune eneseületamise võistlus käimas :D Mul praegu 8,5 km täis. Juhuu! Minu suureks kurvastuseks pannakse meie kohalik ujula kahe nädala pärast seoses suvehooaja lõppemisega kinni (mis neil küll arus on, siin ju veel nii soe!), nii et peab uued jahimaad leidma või spordiala vahetama. Edukat kroolimist!
Tervitades, Jaanika Brisbane'ist

Karmen ha detto...

Jah, selline enesemotiveerimissüsteem on päris lahe. Jõudu!

Päris mitte teemasse: ETV näitas väga huvitavat dokumentaali Itaalia TV-st ja selle telgitagustest. Mul tulid väga selgelt silme ette sinu jutud velinadest - näitas nende ja ilmatüdrukute valimist: täitsa metsas, mis porn :), Berlusconi ajupestud valijaid (meie Savika kummardamine pole selle kõrval midagi) ja paari väga värvikat tegelast nagu TV-i suur niiditõmbaja Lele Morani oma Mussolini ülistuslauludega, siis Berlusconi pidude ihufotograaf Marella ja mingi eriti naljaks tüüp nimega Fabricia Corona. Mul oli terve filmi suu lahti ja magama ka ei saanud minna - uskumatu, et midagi sellist toimub. Film lõppes päris põnevate faktidega nagu nt see, et Itaalia on võrdõiguslikkuse pingereas 84. kohal - suht mõtlemapanev. Selle kõrval tundus kodune Eestimaa täitsa tore koht.