mercoledì, marzo 24, 2010

1 km

Ma olen siin pikalt yritanud nii- ja naapidi korralikult trennis kàia, aga peale seda, kui jòulukilod àra kadusid, pole motivatsiooni ka enam nàha olnud.

Kuna ma ei tunne siin kedagi, kes viitsiks minuga koos trennis kàia, siis ainuke jòud, mis mind ujulasse viib, on mu enda (nòrk) tahe. Tegelikult S tahtis tulla, aga ta ei saa enne ujulasse ilmuda, kui ta on jala- ja bikiinipiirkonna karvad laseriga eemaldanud. Hetkel ta kogub mòòduka intensiivsusega 3000 eurot, mis selle protseduuri jaoks vaja minevat. Jah, itaalia naised vòtavad iluteenuseid pàris tòsiselt.

Yks tark mees on òelnud, et endale antud lubadusi on kòige raskem pidada ning vòin enda kogemusest lisada, et eriti raske on pidada neid endale antud lubadusi, mis eeldavad kl 6.30 tòusmist. Nutt ja hala yhesònaga.

Aga. Hommikul, enne Helmuti kykloobiks muundamist, tuli mul ujulas hea idee! Vòtan eesmàrgiks ujuda tànavu aastal 300 kilomeetrit ja kilomeetrite edenemisest annan sulle, kodumaa, teada. Mòistagi te ei pea seda kilomeetrite-heietust lugema, aga sellestki on abi, kui tean, et vàhemalt 1 kriitiline kodanik (ja ma tean, kes) vaatab ja tunneb huvi, kui mòni pàev uusi kilomeetreid peale pole tulnud.

Praegu on mul 300st kilomeetrist ujutud tàpselt 1 km.

2 commenti:

Unknown ha detto...

ja kui viimased meetrid lubatust on ujutud, tuleme võtame lillede ja aplausiga basseini otsas Sind vastu:)

Katu ha detto...

ooo nii lahe. Ja siis punast vaipa ja sampust paluks ka, kui tyli ei tee :)

Kusjuures pàriselt ka, kolmesajas kilomeeter saab eeldatavasti tàis aasta lòpus, kui ma taaskord Eestis talvitun. Nii et te ei pea isegi Itaaliasse tulema selleks.