sabato, aprile 17, 2010

TIM always strikes back /6,7 km/

Peale seda kui Roku oli TIMga (Telecom Italia Mobile'ga) lepingu lòpetamiseks:
1) kàinud TIM esinduses (kust òeldi, et lepingu lòpetamiseks tuleb helistada klienditeenidusse)
2) helistanud klienditeenindusse (kust òeldi, et tuleb saata fax)
3) saatnud faxi ja peale vastuse mittesaamist helistanud klienditeenindusse, kust vastati, et tegelikult tuleb saata lepingu lòpetamise avaldus koos viimase arve koopiaga Pòhja-Itaalias asuvasse linna Crotonesse
4) saatnud tàhitud kirjaga Crotonesse lepingu lòpetamise avalduse ja viimase arve koopia (mille peale tuli kuu aja pàrast vastus, et ei saa lepingut lòpetada, sest puudub isikuttòendava dokumendi koopia)
5) saatnud teise tàhitud kirjaga Crotonesse lepingu lòpetamise avalduse, viimase arve ja isikuttòendava dokumendi koopia (mille peale tuli kuu aja pàrast vastus, et isikuttòendava dokumendi koopia ei ole loetav sic!)
6) saatnud kolmanda tàhitud kirjaga Crotonesse lepingu lòpetamise avalduse, viimase arve koopia, kòigi eelmiste kirjade ja nende vastuste koopiad, kahe isikuttòendava dokumendi koopia ja paberilehe kymne baarist leitud kodaniku allkirjaga, kes kinnitavad, et mòlema dokumendi koopia on loetav

saabus kuu aja pàrast vastus, et leping on lòpetatud ning seoses lepingu ennetàhtaegse lòpetamisega tuleb Rokul maksta trahvi 160 eurot. Leping on kehtinud 10 aastat.

Pàriselt ka. TIM. Mine pekki!

7 commenti:

Anonimo ha detto...

Ei ole olemas! No ei ole lihtsalt. Ma parem ei ütlegi midagi... (lugeja L-E'st)

TT ha detto...

Ärikultuuri näide siitpoolt ookeani:

Tahtsime lõpetada kaabel-tv lepingu. Kaasa helistas telecomi firmale, ja et mitte pikalt seletada ütles, et liiga kallis.

Minuti pärast pakuti kogu pakendit 30% odavamalt aastaks, mis tähendas kaabel-tv'd praktiliselt tasuta kuna ka internet on neilt.

Järgmise kuu arvel oli meile lausa krediiti antud! Kliendist püütakse kinni hoida igal pool, ainult meetodid on erinevad.

Unknown ha detto...

Mis juhtub, kui jätad 160 EURi maksmata? Kui neil seal ilge kaos, siis äkki ka see nõue kaob kuhugi. Kas arve tuli tähitud kirjaga? Oli loetav? :P

Katu ha detto...

Paraku arve làheb automaatselt krediitkaardi pealt maha, nii et ei saa kuidagi maksmata jàtta :(

TT, see kaabel tv nàide on justkui klienditeeninduse paradiis. kas pole :)

kitty ha detto...

krediitkaart lihtsalt kinni panana - nagu ikka, kui oled mingi skämmi ohvriks sattunud:)

päriselt ka.

TT ha detto...

Kaabel TV näide oli jah meeldiv üllatus, kahju et enne selle peale ei tulnud. Nüüd peaks proovima igasugu muude teenustega ka:) Mõtle kui tore kui bensujaamas kurtmise peale hinnaalandust saaks:)))

Aga meenus ka lugu telkidest. Nimelt mõned aastad tagasi ostsid noored telgi poest, et matkama minna ja viisid nädala pärast tagasi - ei meeldi, raha tagasi. Asi läks käest ära ja lõpuks pandi sellele pullile piir peale, nüüd telgid ja magamiskotid ei kuulu tagastatavate kaupade alla kui "liialt" kasutatud.

Maret Hiiumaalt ha detto...

Eesti näide:Tallinnast ärakolimisel lõpetasin kõik lepingud. 1) Eesti Energia pidi väljastama viimase arve, 7 päeva eest, mis jäid minu kui vana korteriomaniku tasuda. Hea, et ma arvet kohe ei avanud, sest u. nädal hiljem helistatakse EE ja vabandatakse, üldse aru ei saa mille pärast...ümbriku avades selgus, et summa 7 päeva eest oli 127'000 eek! Selgub, et kui lepingut lõpetada, siis arvutisüsteemid, mis muidu veatult toimivad, lähevad peast sassi. 2) Starmaniga (TV&internett) nii hästi ei läinud.Küsimus, kuidas lõpetada lepingut, vastus: helistage ja me õpetame ja ise internetis teete. Cool. Uncool ja kuri oli arve, mis saadeti mulle 4 kuud hiljem. Sellest päevast algas nädalaid kestnud lapingu lõpetamise protsess. Starmanis salvestatakse kõik kõned, siis kuulasime minu poolt tehtud kõnesid ja tõde ...kõik oli tegelikult korras, aga just sel õhtupoolikul, kui sulgesin oma lepingu, neil süsteem ei töötanud ja... ma ka ei helistanud üle, et teada saada ja kuna üle ei helistanud oli viga ..kliendis:) Tegelikult ma arvan, et nii saab ju ka teenida:)) 3) Viasat on vast TIM-le kõige sarnasem, esiteks tuleb teade, palun minge teenindusse, teenindus palub telefoni teel lõpetada, telefonis palutakse teenindusse pöörduda, selline ping-pong, mille lõpetas alles kuri ähvardus juristiga:)