giovedì, luglio 26, 2007

the italian job

See kursus, kus ma praegu olen, on vàga hariv, sest aitab tundma òppida itaallaste koolituskombestikku.

Eile nàiteks oli meil jàlle konverentskòne Henriettaga, kes esitles meile erinevaid kontrollkysimysi, veendumaks, et me oleme ikka ettenàhtud teemad selgeks òppinud. Et kysimuste esitlemine paremini vàlja tuleks, nàitas ta meile làbi interneti yhte presentatsiooni, noh et alguses slaid kysimusega ja kui kòik olid vastanud, tuli slaid vastusega.

Korraga tuli Marcol (vist on oluline màrkida, et ta on pàrit Naapolist, kus sirguvad Maailma Kòige Kavalamad Inimesed) idee, kuidas eelkirjeldatud tàbarast olukorrast sirge seljaga vàljuda.
Nimelt kòik olid ju seni olnud ametis teadmiste testide proovilepanemisega vòi aktiivselt korraldanud taaskohtumisi kontori peal leiduvate sòpradega (mis on oluline tegevus, sest meile kogu aeg rààgitakse, et networking on fundamentaalse tàhtsusega), nii ei màrganud keegi òieti koolitusi làbida.
Yhesònaga, Marco tiris kiirelt presentatsiooni enda arvutisse ja nagu vòluvàel hakkas kogu Rooma tiim òigesti vastama. Òigemini Marco nàitas nàpuga jàrge ja mina vastasin Rooma tiimi eest (sest olen ainuke, kes julgeb inglise keeles rààkida). Alessandro lisas veel sellise analyytilise tàhelepaneku, et Henrietta on ise loll, et selle presentatsiooni internetti yles pani.

Nessun commento: