giovedì, dicembre 16, 2010

Lòunamaiseid talvepilte

Vakka kòik kademeelsed, kes te mulle pidevalt meelde tuletate, et elan siin soojal maal ja ei tea lumest halligi!

Vaadake, mis tingimustes ma tàna suvekummidega sòitsin:



Allpool minu arvates vàga palju mòtteid tekitav lòunamaine lumememm. Hoolimata siinsete elanike piiratud vòimalustest lumememmede ehitamise vallas on algaja kunstnik loonud vàga sympaatse isendi, kasutades maitsekalt kohaliku looduse pakutavaid aksessuaare. Jah, ja arvestades Itaalias valitsevaid probleeme ning yldist surutist, on tàiesti normaalne, et Itaalia lumememm ei naerata, vaid tòmbab suu kriipsuks:


4 commenti:

Reede ha detto...

Oi need on head pildid :) Eriti kaks esimest pluss lumememm.
Meil lumi puudub, aga külm ilm on olemas (miinus viis).
Pikka liugu ja libedat suuska!

Hedvig ha detto...

oikuilahedad pildid! ma ikka loodan, et siia Bordeaux'sse ka lumi ühel päeval jõuab, aga siiamaale on see ainult unistuseks jäänud. Vihma sajab küll, palun väga.

Karmen ha detto...

Näib lahe, aga arvestades Itaalia majade soojapidamatust, kuidas hakkama saate? Ja kas selline vaatepilt on neid ka varem üllatanud?
Igatahes edu autoga "uisutamisel"!

Katu ha detto...

Aitàh heade soovide eest. Vot Karmeni kommentaarile Itaalia majade kohta tahaks kyll vastata. Nimelt majad on tòesti soojapidamatud ja vàga minimaalse kyttesysteemiga. See tàhendab, et inimesed on jopedega toas. Meil on ònneks autonoomne kyttesysteem, nii et hoiab ilusti 22 kraadi peal. Aknad meil eriti soojapidavad ei ole, aga selle vastu aitab, kui vàlised aknakatted kinni tòmmata ja lambivalgel elada. Ja taoline vaatepilt pole Francavillat kyll kunagi yllatanud. No màgedes ikke lund leidub, aga et lausa mere ààrde vàlja jòuaks, selletaolist màletab Roku Tòòkas Isa kuskil 60ndatest aastatest.