giovedì, ottobre 15, 2009

Tervitusi Tuulisest Linnast!

Heihopsti, kodumaa!

Tana kirjutan sulle Tuulisest Linnast Chicagost!

Hetkel on meil siin koolitus kaimas, kus raagitakse, kuidas tarkvaraarendusprojektides ressursse planeerida. Praktiline naide on umbes selline, et meil on siin 150 tegelast projektis ja siis on meile jagatud koigi Exceli template'de ema, kus vasakul all servas yhte onshore konsultanti India systeemianalyytikuks muutes terve business case automaatselt uue ilme omandab. Voimas!

Enne kaisin kohvi votmas ning kuulsin seljataga, kuidas keegi proua ameerika aktsendiga ypris hooletult hooples:"Jah, ma raagin inglise keelt ja taiuslikku itaalia keelt. Ja siis veel araabia keelt, sest ma elasin seal paar aastat. Ja natuke hispaania keelt, aga moistagi mitte nii hasti kui itaalia keelt. Prantsuse ja portugali keeles saan ka hakkama ja olen ka rootsi keelt oppinud." Voeh!
Meessoost vestluskaaslane oli taolisest erudeeritusest hammeldunud ja kohmas:"Jah.... see on paris huvitav.." Proua aga ei heitnud meelt ja heietas edasi, et nende keeltega kord juba on nii, et ykskoik mis maale ta satub, siis mingi keelega ta saab ikka hakkama ja siis kukkus puistama mingeid araabiakeelseid valjendeid ja selgitama, mis need koik tahendavad. Vestluspartner oli sotsiaalsesse koomasse langenud, lihtsalt pomises mingeid hoomamatuid vastuseid stiilis "mmmm... paris huvitav..." Vahel tead kohe kindlalt, kelle kingades ei tahaks eriti olla.

Eile Patrizio Roomast opetas mind piljardit mangima, kus ta voitis koik mangud peale yhe. See yks mang toestas, et vahel on onn algajate poolel. Hiljem voitsin aga Patriziot jagermeisteri joomise voistluses. Patrizio on tana vaikne ja endassetombunud ning joob ohtralt vett.

Hammastaval kombel teenisin tanu UGG saabastele Ameerika prouadelt ohtralt feimi ja respekti selle puhul, et eurooplastel olla hastiarenenud stiilitunnetus. Naeratasin syytult ja ei kippunud tapsustama, et oigupoolest ostsin need saapad Chicagost ja et isegi moodukalt arenenud stiilitunnetusega Britney Spears kannab neid.

Nyyd pean lopetama, sest suundume koik kuulama loengut juhtlaeva teemal (leadership).

Nessun commento: