mercoledì, ottobre 11, 2006

25 päeva jäänud

Mõõtsin hommikul jalakarvade pikkust. Hetkel on nende mõõtmisel abiks pigem mikroskoop kui joonlaud. Ei tea, kas peaks neid mingi Viviscal šampooniga pesema, et kiiremini kasvaks?

7 commenti:

Anonimo ha detto...

pööran tähelepanu asjaolule, et ka mõni meeskodanik loeb seda blogi!

seisus kohustab ha detto...

ega meeskodanikelgi loodusvaatlused liiga tee. või on tegemist nii õrnseksistliku meeskodanikuga, kes kohe minestab, kui selgub, et tütarlapsel tampoonipakk vannitoas.

Anonimo ha detto...

täiesti huvitav vaade. olen vist küll veidi tundlik selles osas. usun nimelt, et naised kes kõiki sarnast tüüpi detaile mehega ei jaga, on erutavamad meeste jaoks.

Katu ha detto...

Noh, mis puutub meeste erutamist üldiselt, siis mina olen vallaliste turult väljas ning võin endale siin igasugu avalikkustamist lubada :P

Ja üleüldsegi. Teadmishimulise naisena tahaks mina küll teada, et kuidas mehed meetripikkuse riiuli pealt õiget sorti kondoomi välja valivad ja miks mõned mehed ajavad kaenla alt karvu ja mõned mitte ja kust stiilseid meesteriideid saab. Imelik ju sellist asja otse küsida, aga mõnest blogist loeks huviga :)

Anonimo ha detto...

jaa-jaaa mind huvitaks ka, miks mõned mehed kaenla alt karvu ajavad ja mõned mitte :) Päriselt ka. mugavam on ju ilma karvadeta tegelt aga tee seda nüüd selgeks tõsisele MEESsoost inimesele. veider.

Anonimo ha detto...

huvitav miks te enda mehed ei suuda seletada.
ega see vallaliste turul lukku minek ei tähenda, et naine ei taha edaspidigi ahvatlev olla. enesetunde jaoks on see ikka endiselt oluline, olen aru saanud. ma küll ei tahaks tutvuda "kaunitariga" ja elada "koletisega". ehk siis te enda mehed vajavad seda.
mees peab ikka õige kondoomi valikul veidi naisega nõu. tuleb ikka kaasata otsustamisse.
nende stiilsete meesteriiete osas on küll jäme ots naiste käes. teie ju hindate mis on stiilne ja mis mitte.
kaenlaalustega on nii, et normaalne mees ei kipu raseerima oma kaenlaaluseid. kui ta seda teeb, siis ta on kas sedavõrd edev või homo. kolmas variant on olla naisele sedavõrd ustav, et muutuda seeläbi sõprade jaoks veidi imelikuks. seega hügieeniga seda küsimust ma ei seostaks.

Katu ha detto...

Need olid abiks vastused.
Aitäh, sõber!