venerdì, luglio 01, 2011

Kanapesu

Hehee, Kodumaa, ettehoiatavalt teatan, et siin blogis làheb juba ysna kanalaks kàtte àra. Nyyd on kindel, et raseduskanadusega on nagu autoònnetustega. Ikka elad teadmisega, et endal nii hullusti ei juhtu ja kui juhtubki, siis pààsed kergemalt ja terve mòistusega. Aga. Kui ennast sama saatus tabab, mis eelkàijaid, siis alles paned tàhele, kuida su Sisemine Kana vòimsalt tiibu sirutama hakkab. Teed vàikestele vàljakannatamatutele lapsjumalatele "pluti-pluti oi kui nummi" ja loed kirglikult kanafoorumeid (kui Itaalia kàibemaksuseadustik parajasti fookuses ei ole).

Tegelikult tahtsin spetsiaalsete rinnahoidmete otsingute agooniasse pikemalt laskumata teha reklaami Elle Macpherson Intimates Maternity sarjale. Vananemine ja emadus peaksid olema ikkagi asjad, mida inimene vòiks kogeda vààrikalt ja end hàsti tundes. No ma kàisin vaatamas neid spetsiaalseid rinnahoidmeid, mis nàevad vàlja nagu... maitea... keegi kiusupunn haiglase huumorimeelega sovinistlik siga oleks need disaininud. Mis inimvààrikusest me siin rààgime?

Anyhow, eelnimetatud bràndil on esimesed ilusad emade pesud, mida mina nàinud olen ja ònneliku kliendina teatan siinkohal, et òige aluspesuga vòib emadus tàitsa ilus vàlja nàha. Kòige odavamad need just ei olnud, aga kuna 2012 aastal ootab mind ees katsumusterohke ylalpeetava naise pòli, kes on ohverdanud karjààri emaduse nimel, siis kuidagi peab ennast ju lohutama, kas pole?

7 commenti:

Marmelaad ha detto...

minu pärast aja nummisid kanajutte julgesti edasi - päris põnev kuidas itaaliamaal see trall käib.

allpool postituses mainitud armide kohta võiksin öelda, et minu 2 keisrit (tervislikul põhjusel) "kajastuvad" minu kere peal nõnna, et ees on perse (vbndust!) ja taga loomulikult ka. miks ees? sest mind lõigati ülalt alla ja teist korda sama rada pidi ("jube vahva" oleks muidugi kui siis oleks risti lõigatud):)
niiet ega üks kui teine variant arme ära ei hoia, aga....kui sind on õnnistatud pehme, siidise, sametise ja elastse nahaga, siis ei tule sulle miskeid räbalaid sinna kõhu nahale.kanna ikka paremaid toetavaid pesusid ka, enesetunne on üle kõige! fakt!
ja rasedal on see õigus, et võib suvalisel ajal kutsuda teisi ennast sügama ja masseerima (ka põllult ja treipingi tagant):D
p.s. ega armid ainult meest kaunista!

suurde linna pole veel saanud ja veini maitsta ka, küla pood hoidub peenematest napsidest (miksküll?)

patsifist ha detto...

Mul oli sähendune bandaazh:

http://www.anita.com/hu-en/Products,Anita_maternity,Strain-relief_and_support:1700_BabyBelt®

Eijold mingi ilgkallis, no kena ta just ei olnd, aga asja ajas ära. Aga palavusega oleks see kosmoseteaduse produkt, millele anonyymne viitas, vist parem.

Jano rinnahoidmete leidmine oli ikka paras pein. Ma lõpuks loobusin ILUSATE otsingutest ja ankisin 3 paari erivärvilisi selliseid spordirinnaka laadseid asju, ajavad asja ilusti ära, AGA niikui miski vähegi lahtisema kaelaauguga asi seljas oli, nii tuli neist loobuda, sest paistsid/paistavad igalt poolt välja:((

http://www.brendon.hu/products/FotoFrame?imageurl=http://kep.brendon.hu/16714_1.jpg

Idee järgi on sel Noppies brändil ka mingeid ilusamaid hoidmeid, a need minu, khmm, kumerustega ei sobind eriti:))

Ruudi ha detto...

Milleks see bandaaz vajalik on?
Rinnahoidjat ka mul polnud ùldse... polnud enne mida hoida, polnud imetamise ajal ega ka pàrast :)
Ok, mingid paar kuud kui tissid tilkusid siis oli mingi vàga ebastiilne tavaline spordikas...

notsu ha detto...

Selleks, et rinnahoidja otsimine nuhtlus, katk ja ikaldus oleks, pole tingimata isegi rasedaks vaja jääda. minu arust nad enamasti torgivad ja kratsivad ja on sinna juurde veel koledad ka. Vahel ürgharva on siis seal hulgas mõni variant, mis on kole, aga kratsib natuke vähem kui teised, või siis variant, mis on ilus, aga võtab naha seljast maha, puurib augud ribidesse ja lämmatab.

Tähendab, see kõik kehtib eriti muidugi siis, kui kanda rinnahoidjat nii nagu reklaamis, st särgi all. Särgi _peal_ kandes on märksa mõnusam, ainuke miinus on see, et siis peab seal peal sündsuse huvides veel mingit särki kandma ja mõnikord, kui õues on Kliima, võib see tülikas olla.

Katu ha detto...

Ruudi, tead, mul pole ka siiamaani halligi hoida olnud, aga - oh yllatust - nyyd oleks juba kyll materjali :)) Nii et empiirilise vaatluse varal julgeks arvata, et mòningatel juhtudel vist vòib rinnahoidmeid vaja minna. Teinekord vist isegi bandaazi. Minetea.
Notsu, aga mina arvan, et kanna rahulikult 2 sàrgi vahel. Ja kui tuleb Kliima (no seda juhtub Eestis ju nii harva!), siis soovitaks ebamugavaid rinnahoidmeid yldse mitte kanda ja pritsida sàrki eest natukese veega. Olen veendunud, et saad palju positiivset tàhelepanu. Anna teada, kuidas làks!

Alati teie,
Dr Kana

notsu ha detto...

Siin on viimasel ajal päris sageli Kliima (30 kraadi varjus, aga mitte selline mõnus kuiv nagu Itaalias, vaid rõske nagu vihmametsas, nii et kondensvesi sadestub ihule), aga asjaolude kokkulangemise tõttu olen ma sattunud nende ilmadega peamiselt kahe villase hiliskeskaja-vararenessansi vurhvi kelidiga ringi jooksma, kuhu ma mõistagi mingeid piinariistu alla ei topi. Särk läheb nende kahe kleidi all märjaks ka ilma pritsimata.

Ma vahepeal veel mõtlesin, et rinnahoidjat särgi peal kanda ongi loogiline - ta täidab ju suuresti möödunud sajandite korseti funktsioone ja vanasti ei toppinud küll keegi korsetti särgi alla, ikka särgi peale, et mõnus pehme oleks ja korsetivarvad ei torgiks.

Anonimo ha detto...

Mina olen Väikese Aruga Karu, Kes Ei Saa Paljust Aru ja mul on siiras küsimus: miks rasedus = kanadus? Miks rasedusjutud on kanajutud ja nendest blogimist tuleks justkui pisut häbeneda?

Miks tööst kirjutamine on OK ja sa ei tunne kohustust hoiatada, et see sisemine Tööloom möirgab nüüd jälle?

Või miks lendamisest kirjutamine on OK ilma Postituvi või keda iganes mängu toomata?

Siiralt
Teie
Mir

P.S. Jah, ma tean, et "sa võid olla siiras, aga sellest hoolimata nõme" nagu tabavalt märkis O.Wilde