sabato, luglio 16, 2011

Jei!

Vaadake, mis mina leidsin! Nii lihtsalt ongi saadaval Oasi supermarketis, hinnaga 1.45.
Tegelikult on see vist juba umbes viies pudel. Nimelt iga kord poes kàies olen pudelikese ostnud, et seda pildistada ning seejàrel kylmkappi panna, et oleks mònus kodune vaatepilt, kui piima vòi muid vidinaid haaran. Tòe huvides olgu òeldud, et Eestis pole ma kunagi Viru òlut vòi yldse mingit òlut kylmkapis hoidnud.
Aga mis tegelikult juhtus? Nii kui kallihinnaline pudel kylmikus maandub ja mònusalt jahedaks tòmbub, tuleb Roku ja tòmbab òlle rindu. Eile oli Roku kauem tòòl ja ma pildistasin pudeli enne kylmikusse panemist àra. Hàsti tegin, sest praeguseks on tyhi taara juba kraanikausi alla maandunud.

8 commenti:

mäemamma ha detto...

Ohooo, täpselt samad röömusönumid pöhja pool Alpe :-)
Avastasin kalli öllekese juba nii paari kuu eest ja nüüd laon ikka parajal hulgal korvi, kui öigesse poodi satun. Kassas on siuke "mina-tean-saladust" nägu ees ja hirmsasti kipitab ütlemaks, et "See on MINU KODUMAA öLU!!!!!"

Oudekki ha detto...

Kohe nàha, et sa "Il Fattot" ei loe, see reklaamis antud òlut aasta tagasi iga pàev :P

mnjah ha detto...

Seda õlut reklaamitakse senini. Lausa ülelehe reklaame olen näinud. Ise olen märjukest ostnud juba paar aastat tagasi kui Carrefouris maksis 1 eur pudel, nüüd vist 1.20. Ka Leclercis vahetevahel saadaval, aga mitte alati. Mina olen aru saanud, et neid tarnib mingi inglise vahendusfirma, kas siis otse ja natuke suuremas formaadis ei saada tarnida? :-)

R. ha detto...

Imelikul kombel mina seda õlut viru õlu kodulehelt ei leidnud.

Katu ha detto...

Millised vahvad uudised yle kogu maailma. No loodame, et Viru òlu on tulnud, et jààda. Kuigi peab tunnistama, et làhemal torkimisel selgus, et Eestiga on sellel òllel umbes samapalju yhist kui mu itaalia meestuttavate poolt kohatud daamidel eesti naistega:"Ooo.. kàisime Luigi ja Giuseppega Tallinnas ning kohtusime toredate eesti neidude Olga ja Tatjanaga".

Jah, Oudekki, sul on "Il Fatto" osas òigus :)) Ma paar korda proovisin, a see nende poleemiline stiil oli nii vàsitav ja yhepoolne. Kòiki lehti ei jòua ka làbi lugeda, nii et olen "ilsole24ore" juurde jàànud peamiselt.

Anonimo ha detto...

Eestis müüakse seda A. Le Coq Premium Extra nime all:
A. Le Coq läks Viru nime all maailma - http://www.ap3.ee/?PublicationId=31503ED6-39D4-4163-9D98-74AA1E3959CE&code=3719/uud_uudidx_371904

Oudekki ha detto...

Jah, ega ainult Il Fattot lugeda ei saa, sed enam, et ta aeg-ajalt moondub "magistratuuri teatajaks". Aga üldiselt saab sealt Itaalia sisepoliitikauudised korralikult ja kõige muu jaoks peab teisi lehti lugema, minul on teisteks peamiselt La Stampa ja kah Il Sole vahetevahel (Il Solet loen veebist, La Stampat ka ostan, nende kohalik leht on meil ka päris korralik)

Katu ha detto...

Ma vist sattusin selle "magistratuuri teataja" perioodi peale :)) Vòi kuidas defineeridagi. Neil pàevil, kui "Il Fatto" avastasin, tuli sealt uskumatult lahmivat vasakpoolsete kriitikat (ilma faktide vòi analyysita) valitsuse aadressil. Umbes nagu vasakpoolsete Emilio Fede vms. Meil on muide pàris sympaatne leht "Il Centro". Vaatasin kyll alguses, et mis provintsileht, aga yllatavalt professionaalselt ja pisut anglosaksilikult tehtud. Isegi juhtkirju oskavad normaalselt kirjutada.