lunedì, novembre 15, 2010

Sygis

Eile oli Roku Vàsinud Vanaisal 90-nes juubel. Mòtlesime, et ma teen pilte ja pàrast kingime RVVle fotoalbumi. Aga kas see pilt sobib albumisse panna? Selles mòttes, et pilt iseenesest on kindlasti tàhendusrikas ja mòneti kurb ning làbi esteetilise prisma mulle tàitsa meeldib kompositsioon tordi ja 90-aastane mehega tordi taustal. Aga kes tahaks ennast sellisena nàha? Mida sina, Kodumaa, arvad?






Kui elusygise pàikeselisema poole peale tulla, siis kui eile RVV juubelilt tulles avastasin maja tagant taolise kauni kompositsiooni. Kas pole sygis yks tore vàrviline aeg?




See on Roku lemmik:

6 commenti:

Chris ha detto...

selle vanaisa pildiga on nii, et kui ei teaks et mees on 90, siis ta ju nii väärtuslik poleks. mina seda ei publitseeriks või kui siis põhjaliku allkirjaga.

Puhvis Kukk ha detto...

Mina paneks kull. Mul vanaisa sama vana ja Eestis kaies oli hirm kurb. Aga see on ikkagi tema ju. Ja ma tahaks naha koike temast, ka viimaseid aastaid sest see ikkagi minu vanaisa. Ega ma teda siis noorena maleta ainult. Koik moodustab tema elu ja koik on vaart maletamist.

Suusi ha detto...

See sòltub ehk ka vanaisa eneseirooniast, on seda vòi ei ole. Mina vana meest pahandama kùll ei tahaks hakata. Ilma irooniata on see foto ilus, aga nukker.

Anonimo ha detto...

Sa, Katu, käid fotokaga väga professionaalselt ümber!;) Vanaisa pilt on täiesti suurepärane. Aga tõepoolest, eneseiroonia (on/eiole) on võtmesõnaks otsustamisel. Tegime hiljuti oma vanaemale 80. juubeliks albumraamatu ja pildid said sisse kuni viimsete võteteni. Mõte oli justnimelt selles, et elu läheb edasi ega lõppenud seal, kust algasid kortsud ja reuma. Jõudu!:) Anonüümne lugeja Tartust.

Marmelaad ha detto...

ma oleks vist päris õnnelik kui nii vanaks elaks ja minust selline tordiga pilt valmis tehtaks. ausalt.
ja kui läheneda selle külje pealt, et pildi pealkiri on:" väike uinak juubelil...." siis on päris lustlik pilt:), ei tasu üle mõelda:D
p.s. eestimaa sügises pole enam mitte midagi värvilist, tänane ilm on :tsiteerin ühte multikat - "taevas kukub pähe"!!!

Hedvig ha detto...

Minu meelest on ka üsna lustakas pilt, ikkagi kõva sõna ju, et inimene elab 90-aastaseks! Ja miks ei võiks väikest uinakut teha? Ja kas see on hurmaa puu otsas? Olen võlutud!