mercoledì, settembre 22, 2010

Tòemoonutused

Tàna ytles yks Mulle Tundmatu Mees:"Kas saaks nii, et minu pilti ei pane internetti? Tàhendab... khm.... Rumeenias kòik teavad, et pean Itaalias poodi. Kuidas ma vaatan pàrast kyla peal inimestele otsa, kui kui kòik on aru saanud, et tegelikult teen siin pòllutòid?"
Olen heasydamlik inimene ja sellepàrast nàete siin hoopis hàrra P.-d. Hàrra P ongi tegelikult fotogeenilisem.

Hommikul lòpetasimegi Pecorino korjega ning pealelòunal sòidame Farasse, et Trebbiano d'Abruzzoga jàtkata. Viimasel ajal on vàga sajune olnud ja Roku Tòòkas Isa on kehastunud depressioon. Valged sordid, mille korjega làhipàevadel lòpetame, on ysna hea tervise juures, aga Montepulciano d'Abruzzot àhvardab mòningane hallitus.

2 commenti:

siisike ha detto...

meil pidi kohalike viinamarjadega siin (Saksamaal) samamoodi olema. et valged on head, aga punane sort on täiesti läbi hallitanud. kohe jube oli vaadata.

Paula ha detto...

Hea Katu!
Sattusin su blogi lugema juhuslikult ja ei saanud pidama. Pean tunnistama, et tegemist on palju parema looga kui nii mõnigi seniilmunud reisiraamat. Nüüd on senikirjutatu otsa, aga erinevalt raamatust on lootus, et peatükke lisandub veelgi. Ootan kannatamatusest niheledes. Hinges on küsimus, kes veiniesitlus Vähetuntud Suusakuurortis läks nii nagu sa arvasid ja kas keegi sellest midagi õppis ka?

Parimate soovidega Paula