giovedì, novembre 12, 2009

Hààletamine avatud: meie cantina nimi!

Ciao, kodumaa! Tàna oleks sinu subjektiivne arvamus superteretulnud!

Nimelt meil oleks Rokuga vaja cantinale mingi korralik nimi panna, aga kuna me ei ole Veinide Turundamise Gurud, siis me kogu aeg keerutame nelja sòelale jàànud variandi ymber ja kuidagi ei oska valida.

Niisiis, kysimus publikule - milline alltoodud neljast nimevariandist vòiks teie arvates kòige paremini sobida pisikesele, aga selle eest nummile ja edumeelsele Itaalia veinitootjale?



A) Tenuta Nicante

B) Cantina Radica


C) Radica Wineyards


D) Vigneti Radica



(PS! Radica sellepàrast, et see on perekonna nimi)

8 commenti:

Oudekki ha detto...

Tehke, mis tahate, aga ärge inglisekeelset nime pange. Te müüte itaalia veini, seega sihtgrupp kah tahab osta itaalia veini - inglisekeelsed ostjad tahavad seega, et oleks itaaliakeelne silt. Eriti kui tahta ennast pisikese ja nummina promoda, siis peaks nimi ka olema pisikene ja nummi, mitte selline külm hiigelkontsern, kus arvatavasti korjavad viinamarju poolakad, kellele ei maksta :)

Kui hääletama peab, siis Cantina Radica.

Unknown ha detto...

B) Cantina Radica

kindel lemmik!

P ha detto...

Cantina tähendab itaalia keeles küll veinikelder (?), aga mulle isiklikult seostub hoopis sõnaga "canteen" ehk söökla, kus pakutakse suurele hulgale inimestele suurel hulgal halba toitu :)

Tenuta Nicante - kuna ma ise itaalia keelt ei valda, siis ei tea ka, mis see tähendada võiks.

Radica Wineyards (kas pole õigem vineyard? või ongi mõeldud veiniaeda?)- muidugi inglise v muu kui itaalia keelsele sihtgrupile on selge, millega tegu, ent mulle endale ka meeldib kui tootjal on ikkagi selle maa keelne nimi, kus vein toodetud.

Vigneti Radica - radikaalne viinamarjaistandus :) aga kõlab neist kõigist armsamalt.

andestage mu aus kriitilisus!

Anonimo ha detto...

Esimene on kõige parem - just pisikene ja nummi:)) kõlalt muidugi, sest tähendust ma ei tea:) Aga kui seisaksin riiuli ees ja peaksin valima, siis nime järgi valiksin just esimese:)

annushka ha detto...

mulle meeldib ka Vigneti Radica. kindlasti mitte ingliskeelne nimi, olen nõus tatsutahimega!!! cantina ei kõla ka minu meelest eriti hästi, kuna itaalia keelt ei mõika.

teil tuleb ilmselt otsustada, kes teie sihtgrupp on :)

notsu ha detto...

Ma pakuks Cantina või Vigneti Radica, kah selle argumendiga, et ega ka ingliskeelsed ingliskeelset nime itaalia veini küljest otsi.

Unknown ha detto...

Mina pakun Cantina Radica

lagrits ha detto...

Orienteerun itaalia keeles hästi vaid ühes valdkonnas - muusikaterminites. Mistap ei taju mina cantina puhul seoseid sööklaga, vaid hoopis cantare'ga ehk laulmisega :)
Mulle meeldib see kõige enam.

Ka vigneto ei ole paha. Ning see on küll ainult eestlaste probleem, et kõrvus hakkab kajama Elle Kulli hääl Eduard Vilde sõnadega "...nii vahele paigutada - väikeseks vinjetiks - ja kui sul omapärast kuju vaja oleks" :) Ja Vino sobib väikeseks vinjetiks alati.

Tenuta Nicante ja Radica Wineyards kõlavad nagu Kolumbus Krisostoomus - see ei ole kohane ja too ei lähe mitte.