domenica, novembre 29, 2009

fak juuu taram taram tarm pam pam!

làbi làbi làbi làbi sai viimane tòònàdal juhhei!

Neljapàeval teatasin ylemus F-le, et yldsegi mul on siin viimase kuuga rohkem kui 40 tundi yletunde kogunenud ja kuna meil on kokkulepe, et yletunde ei tohi kirja panna, siis reedel ma tegelikult tòòle ei tuleks, et pisut kompenseerida neid kirja panemata yletunde. Ega tal muud yle ei jàànud, kui tuli nòusse jààda, sest vastasel juhul làheksin ma HR-le kaebama ja tal on mille pàrast vàriseda, sest meil polnud projektikoodigi ja ta kàskis kòik tòòtunnid raporteerida mingis kliendihalduse projektis.

Tòòpàeva lòpetasime kell pool kaksteist òhtul. Vahetasin kolme ylemusega jahedaid pòsesuudlusi, viltuselt naeratades sooviti "in bocca al lupo" ja omavahel jàtkati seletamist, et homme siis nàeme ja teeme seda ja teist ja kolmandat, mis tàna tegemata jài. See oli peen karistus selle eest, et ma reede vabaks vòtsin.
Tànaval pidasime Analyytik M-ga pika vestluse, enne kui ta oma punase mootorratta selga ronis. Analyytik M embas mind ja teatas peaaegu pisarsilmil, et ta pole kunagi nii toreda kolleegiga koos tòòtanud nagu mina seda olen. Mina jàllegi manitsesin, et ta ikka enda eest seisaks ka siis, kui mind enam toeks pole. Andsin talle oma eranumbri, kuhu ta saaks kriisiolukorras helistada ja yhtlasi ka positiivset tagaisidet. Nàiteks tàna òhtul kymne paiku olid sa tubli ja konkretiseerisid ylemus M-ga, et kui ta homme hommikuks kàsib teha àra kolm asja, mis vòtavad puhanud inimeselgi kaks pikka tòòpàeva, siis kahjuks tal ei ole vòimalik neid hommikuks àra teha. Ylemus M làks mòistagi nàrvi, aga tegelikult làheb ta iga asja peale nàrvi ja yldsegi, kui mingi meeterviiekymnene pàkapikk nàrvi làheb sellepàrast, et ta ise ka saab aru, et on andnud lolle korraldusi, siis see pole kyll asi, mis yhe Julge Analyytiku unerahu peaks rikkuma. M lubas vapper olla.

Muide mu viimasel tòòpàeval rààkis ylemus F sympaatse nalja. Piletikontroll kontrollib pileteid, jòuab naapollaseni ja tuvastab:"Sinjoore! See pilet on ju eilse kuupàevaga!" Mille peale naapollane vastab:"Ehhh e mo tu vieni!" (vabas tòlkes "Ehh! A kus sa eile olid!?!")

3 commenti:

Anonimo ha detto...

Tere! Olen Su postitusi juba pikemat aega kaugelt kiibitsenud ja äratundmise rõõm on olnud suur. Seda siis tööalaste postituste puhul. Juba pikalt püüan ära arvata sinu kuulsusrikka tööandja nime, ning arvan, et see võiks alata tähega A ning järgmisena võiks tulla ka üks täht päris tähestiku algusest.. On mul õigus? Olen lihtsalt selle pärast nii elevil, et arvan, et olen ka ise kunagi sama tööandja teises harus töötanud enne kui need kaks lahknesid. Seda äratundmist tekitab nii teatud terminoloogia kasutamine, töö ja ülemuste spetsiifika kui ka üks teatud õppekeskus Chicago lähistel, kus ka minul on olnud rõõm ja au paar korda end harida :). Igal juhul soovin Sulle edu ja sama palju rõõmu kui oli minul peale seda kui minu ja minu endise tööandja teed peale pikki aastaid lõpuks lahknesid :) Tervitused Austraaliast!

Unknown ha detto...

...ja millised on Sinu uued väljakutsed?
:)

Katu ha detto...

Mis Anonyymse Kommenteerija kommentaari puudutab, siis.. noh.. anonyymsuse huvides eitan kòike :))) Sellegipooles tervitused Austraaliassse ja mul on hea meel, et oled leidnud uusi vàljakutseid vàljaspool ettevòtet, mille nimi algab A tàhega :)