venerdì, dicembre 19, 2008

juhhei jòulud!

sòbrad, homme sòidan tallinnasse! olen vàga erutatud, ainult et ei leia yles seda emaili estonian airilt kus on kirjas lennuajad ja broneerimiskood. kas peaks kaaluma hààletamist, kui asjakohast alternatiivi?

muide, mul pole yldse olnud aega kingitusi osta siin itaalias. nii et kes ootab minult jòuludeks oliiviòlilaadungeid, ferrari mudelautosid ja ferragamo siidsalle, siis ytlen kohe àra, et neid mul pole ja et ostan kòik kingitused viru keskusest.

yldsegi, kas tallinnasse on ka uusi pònevaid ostukeskusi tekkinud ja kas tànavu tulevad mustad vòi valged jòulud?

oudekki, abruzzo teemal kirjutan meeleldi, aga ma pean jòulupuhkuse ajal pisut uurimistòòd tegema, enne kui itaaliablogis hullama asun :)

5 commenti:

Oudekki ha detto...

Aitäh, sa oled armas :) Huvitav, kas me lendame nüüd üksteisest mööda, mina lendan just tagasi Itaaliasse (aga noh, ühe teise kompaniiga, seegi äkki saab aknast lehvitada).

Head jõulu ja muidu kalli.

Anonimo ha detto...

Muu jutt mind ei puuduta, aga mis valgetesse jõuludesse puutub, siis just täna hakkas mingit jama sadama. Lume moodi valge on ta küll, kas tal on mõte ka pikemalt peatuda, seda ... ilmselt vist mitte, sest kui uskuda ilmaennustust (ennustamine on häbematu asi), siis kraade on lume jaoks liiga palju. Tänan tähelepanu eest ja head jõulu! Liina

Ing. ha detto...

Eksole, olidki sina lennukis JA lennujaamas. [smacks herself, et kahtlema hakkas Katu võimalikkuses EA pardal]

Anonimo ha detto...

Kui Tallinna tuled, siis hetkel kehv seis. Mehe tädi aga helsitas just Ida-Virust ning rääkis meeletust lumest. Ühesõnaga - valik on sinu. Mõnusaid jõule ja imelist sulge ka uueks aastaks!

Ti:a ha detto...

Liitsin Teie blogi oma jõulusesse blogikalendrisse. Ilusat ja kaunist Jõuluaega!