venerdì, luglio 04, 2008

miks on poed tàis virsikujogurtit?

Miks on nii, et alati kòiki teisi jogurteid, nàiteks vanilje- vòi pirnimaitselist, vahel on ja vahel ei ole, aga virsikujogurtit on alati? Alati.

Kas sellepàrast, et see myyb kòige paremini ja poed varuvad seda alati kòige rohkem?
Vòi sellepàrast, et inimesed ei osta seda ja kui nàdala lòpuks kòik teised jogurtid otsa saavad, jààb virsikujoks jàrele ja ootab salakavalalt meeleheitel ostjaid, kellel on kodus kòik toit otsas ja vaja hommikuks kiirelt mingi jogurt haarata?

Mulle ei meeldi virsikujogurt.

Tàna àrkasin yles 30-aastasena.
Vaatlesin vannitoas tàhelepanelikult peegelpilti. Sama nàgu. Sama keha. Kuskilt nagu erilisi muutusi vàlja ei paista. Ei teagi, mida òieti peeglist nàha lootsin.

Jòudsin jàreldusele, et kolmekymneseks saamisega on umbes nagu syytuse kaotamisega. No pealtnàha oled ikka samasugune ja kes sydmustega kursis pole, ei saa arugi, et midagi on juhtunud. Aga ise tead, et yks etapp elus on làbi saanud ja teine algab.

9 commenti:

vahterliina ha detto...

palju oenne! the fun has just begun;) aga virsikujogurti kohta jään vastuse võlgu. võibolla on võti maas, kus sa elad ehk itaalias? et seal neid on pisut.

Puhvis Kukk ha detto...

onne, ma sain 30nd martsis ja me pea et uhel ajal postitasime oma "mis peaks nyyd juhtuma voi olema juhtunud" tiraadid. see peeglisse vaatamine... oota kui su jargmine gunekoloogi visiit on ja tadi vaatab sulle jalgevahelt otsa ja teatab et ega siin nende lastega palju enam oodata pole, ma ikkagi 30nd!!!??? vaffa. vot siis tulin kull koju ja motlesin et ok toesti uus etapp

vahterliina ha detto...

tulge kõik üle ehk jõuluks koju ehk minu günekoloogi juurde, see küsis terve raseduse aja, et kas ma ikka veini korralikult ehk lubatud normi piires tarbin;)

Ruudi ha detto...

kas ma olen ainus, kes ei mõlenudki selle 3 peale, mis kukkus tookord jaanuaris mu vanusele ette?
Ja jogurteid näen mina alati metsamarjade oma, mida ma loomulikult ei armasta.

Katu ha detto...

Huvitav. Tàhendab, see metsamarjajogurtite kysimus.

ootangi nyyd muide 35seks saamist, sest siis enam eriti ei kysita, millal lapsed tulevad. fakken nòme komme selliseid asju uurida, ausalt.

Reede ha detto...

Äh, nad ütlevad ka neljakümnestele, et hakake nüüd lõpuks sünnitama. Ameerikas ütlevad ja Eestis ka.

Anonimo ha detto...

Uusi jogurteid ikka leiab, selles vallas tundub leiutajatel fantaasia lendavat.
F-jogurtite rivvi on tekkinud näiteks kookosejogurt ja mee-pärnaõiejogurt. Kookosest ei tea midagi öelda, aga pärnaõie oma proovides tahtsin küll kelleltki küsida, milline osa seal pärnaõit pidanuks meenutama. Et siis ... millal tehakse kartulisalati-viinerijogurt?

Mis aga vanusesse puutub, siis 35-aastaste käest ehk ei küsita, millal lapsi tuleb, aga öeldakse milline viga oli lapsi mitte saada. Ja kui seal kusagil poolel teel 30st 35le oled, siis räägitakse, et just nüüdsama on viimane aeg, kuuled, viimane aeg lapsed saada. Põhimõtteliselt sama jutt ajast aega, ainult jutu kese nihkub pisut.
Ei midagi uut siin päikese all:)
... ja sünnipäeva puhul, tagantjärgi, ... ÕNNED!
Liina

Katu ha detto...

nii.
esiteks nàib, et ykskòik kui vana oled, laste temaatikast ei pààse.

huvitav. misasi on f-jogurt?

Anonimo ha detto...

:D F-jogurt on funktsionaalne jogurt. Topsi peal ongi ainult F, tops ise on rohelise ümbrisega. Papist silt on plasti ümber, pole niisama trükitud.