mercoledì, luglio 16, 2008

kiri kodumaalt

Kartulisalat
Lasteviinerid
Maasika-rabarberi smuuti (maitseb peaaegu nagu maasika-rabarberi kissell)
Kogelmogeli maitseline jààtis (ei ole eriti kogelmogeli maitsega)
Regati jààtis
Kasekese kommid
Must leib (nurr nurr nurr....)
Basiiliku-tomatimaitseline merevaik (hetkeseisuga parim uus eesti toode)
Eesti vaarikad
Astelpaju jook


Teisipàeva òòsel kell pool kolm Tallinnasse saabudes noogutasin heakskiitvalt. Lennujaam on pàris ilusaks remonditud. Korraliku puitpòrandaga kusjuures. Tammelauad vist.

Kui juba lennujaamade peale jutt làks, vastan ka kommentaaridele. Nimelt Estonian Airi kassa asub Fiumicino lennujaamas B terminaalis ja on tegelikult hoopiski Lufthansa kassa.
Kogenematu silm ei saa esialgu arugi, et Lufthansa logo taga end Estonian Air peidab, aga kuna seal kassas làks ilgelt aega, siis polnud mul peale Lufthansa infomaterjalide lugemist enam muud teha, kui kassat silmitseda. Nii màrkasingi, et yhes kohas oli seina peale kleebitud Estonian Airi logoga pabeririba (keskelt kortsus ja tàhesuurus umbes 36 pt vist).
Miks kassas kaua aeg làks? Nimelt sellepàrast, et kuigi olin kuupàevade muutmise eest tàiendavad 200 eurot juba vàlja kàinud, olid sòbralikud eestlased saatnud itaallastele emaili, et mul on arve maksmata. Selle peale tuli mul ise sòbralikele eestlastele helistada ja asjaolusid selgitada. Làks vaid pool tundi ja jòudiski itaallastele uus email sònumiga, et tegelikult on arve ikkagi makstud. Itaallased kiitsid, et kyll ma ikka tegin hàsti, et varakult kohale jòudsin.

Muide siinkohal sydamlikud tervitused L-le, kes mu tagasihoidliku blogikande peale Estonian Airi helistas ja kassa asukoha vàlja uuris. Vàga armas ikka, kui leidub selliseid lugejaid.

6 commenti:

Oudekki ha detto...

Ja kohver on ikka alles?

Anonimo ha detto...

Suur tänu Sulle lennujaamainfo eest!
Jogurtit ja must leiba! ... ja no vihma on meil nõrkemiseni:P
Liina

Reede ha detto...

Teretulemast koju :)
(Mulle öeldi niimoodi Vantaa lennujaamas, armsa soome aktsendiga)
Ühtlasi tänud uute eesti toodete äramärkimise eest! Mõnesid neist ma pole veel kohanud.
Minu lemmik on Viljandi turg (ma käin sellest aegajalt mööda) kõigi oma vaarikate ja hernestega. Ja värske kartul muidugi.

vahterliina ha detto...

mul on aint hea meel, et mulle selle metsatöllu peale seal eesti aeru infoliinis segast ei pekstud. ma oleks küll pidanud enam erutuma selle rahajutu peale, aga nagu üks varasem kommenteerija teraselt märkis, on Katu ise ka tark ja terane ja sai ise hakkama:) welcome home! ja ära esko talu jogurtit unusta, see on päriselt ka hea;)

Ruudi ha detto...

heips, me Anniga ka kodus nùùd ja kohe suundusin poodi uut meravaiku ostma. On tòesti nàmma :)

Vaarikatega hommikupudru oli ka ùle prahi :)

Katu ha detto...

nàete! eestis on, mida syya! :)