sabato, novembre 10, 2007

kòrgetasemelist tòsieluhuumorit

Alessandra Mussolini ja Itaalia poliitikute teemal tahaks veel jàtkata.

Merlis saatis eelmise postituse kommentaaris àgeda klipi, mis minu arvates vààrib eraldi àramàrkimist - jàrjekordne Porta a Porta, kus tytarlapsed peaaegu làhivòitlusesse asuvad.

Youtube kullafondist leiab muudki huvitavat, mida teiega jagada tahaks.

Alustuseks fantastiline kaos telestuudios. Keevaline Alessandra rebib kirjanik-poliitik Vittorio Sgarbilt prillid ja sulgeb kàega ta suu. Selle jàrel asuvad noored kàhmlema ning jàrgneb nauditav solvangute vahetamine yleyldise korralageduse vòtmes.
Muide selle klipi lòpus nàeme boonusena ka kòigi noorte itaallannade pòlguse objekti, Eros Ramazotti alatult maha jàtnud Michelle Hunzikeri.

Siin aga legendaarne klipp, kus nàeme ààrmiselt nauditavat teineteisest ylekarjumist Alessandra Mussolini ja transvestiidist poliitiku Vladimir Luxuria vahel. Ning seda, kui Alessandra teatab, et parem olla fashist kui pede.

3 commenti:

Oudekki ha detto...

Kogu minu lugupidamise juures - Porta a Porta't ei ole vaja vaadata, see on üks ignorantsuse tippsaadetest.

Kurb ja vastik ja vihane on. Kuigi ma üritan aeg-ajalt natuke kursis olla, mis sodi televisioon pakub (lisaks mõningatele mittesodidele), siis mõnesid asju ikka ei taha ja ei suuda.

AnnuMannu ha detto...

Sgarbi ja Mussolini peaksid kohe omaette saate tegema:D.Olen nende kaklusi kùll ja veel nàinud ja see on omaette show ma ùtleks.

Ruudi ha detto...

Kui kõik ausalt ära rääkida siis Alessandra on minu lemmikpoliitik :) ( ei, ma ei valiks teda kindlasti).
Ta on tüüpiline itaalia mamma, kes ka vabast ajast teeb poliitikat! Samas meenub temaga seoses esimesena teksaskandaal mitte muud kaklused. Tegelt poelgi vaja Porta Portata vaadata, järgmine päev näitab Blob kõiki kuumemeid kaadreid ( mina nägin nii, sest vihates Vespat ei suuda ma ka kõige huvitavama teema juures teda kuulata/vaadata)..
Aga Alessandra on äge, ehtne koduperenaine, kes teeb ise kodus pastat, kantseldab hunnikut lapsi ning meest ja kõigele lisaks on tal veel aega ja energiat minna telekasse kaklema!
Aint see ülehuule pumpamise oleks võinud vahele jätta, kuidagi rikub teda.
Kui poliitikud peaksid olema rahva, keda nad esinedavad nägu, siis Alessanda on kohe kindlasti ühe suure osa itaalia mammade perfektne koopia!