martedì, settembre 04, 2007

haiku sellest kuidas asjad ei làhe alati nii nagu tahaks

gelateria oli kinni
hommikul sadas vihma
ebaònn

5 commenti:

mnjah ha detto...

Pisast käis ka täna hommikul üle maailmalõpp...Läks äkki nii pimedaks, nagu oleks kell kusagile 2-4 vahel öösel. Ja siis kukkus põmmutama. Huvitaval kombel lubas ilmateade tänaseks päikeselist ilma...Lülitasin veel suures hirmus arvutid töö juures välja, et mõni põmm neid rivist välja ei lööks...

Katu ha detto...

liiklus on ka jàlle tavapàraselt hullumeelseks kàtte àra làinud

kuidas pisas liiklus on?

mnjah ha detto...

Nii kaua kui koolilapsed veel puhkavad, on liiklus suhteliselt väljakannatatav...ainus probleem on minu puhul ehk see, et ainus tänav töö juurest kodu suunas läheb mööda viltuse torni kõrvalt ja vahetevahel on ikka tegu et nendele välismaalastele selgeks teha fakti - ITAALIAS EI TÄHENDA SEBRA SEDA, ET AUTOJUHID PEAVAD KÕIK GRUPID ÜLE TEE LAKSMA :-)
Aga Roomas on kindlasti palju hullem - umbes nagu vahe Tartu ja Tallinna liiklusel, arvan.

midaiganes ha detto...

Mnjahhile - no minu meelest oli seal Pisa torni juures asi tõesti hull, oleks siis veel, et kõik grupid aga nad ju tolgendasid seal ükshaaval üle tee. Ja jah räägib elupõline jalakäia... Muideks septembri alguse puhul kipub liiklus Tartuski hulluks minema või oli bussijuht täna õhtul eriti sadomasohistlik pidurades keset ringi nii järsku et ime, et keegi pikali ei kukkunud (ma õnneks istusin)

Katu ha detto...

minu arvates peaks eriti poppide ylekàiguradadega juurutama reegli umbes samal pòhimòttel nagu on Itaalias peateele sòiduga - nàiteks yks auto ja siis yks jalakàijate grupp.