venerdì, dicembre 15, 2006

Tànased uudised

Mòttetus Màgilinnas asuva kliendi vòrgus on keelatud MSN kasutamine. Sellega seoses ei saa ma kasutada oma uut MSN aadressi ega yleyldsegi kodumaaga suhelda.
Kyll aga on lubatud skype kasutamine, nii et sònumeid saab saata skype kaudu. Sòbrad, minu ees- ja perenime jàrgi leiate mind yles.

Toimub yhistransporditòòtajate ja lennukipilootide 24h streik. Muidu mul oli plaanis sòita tàna òhtul elukohajàrgsesse maakonnakeskusesse, endise tòòandja korraldatud òhtusòògile. Kuna tàna yhistransporti pole ja sòltun Rooma suunduva kolleegi heatahtlikkusest ning yhistranspordist, konutan glamuurse òhtusòògi asemel punkris, sòòn mingeid spagette ja òpin itaalia keele grammatikat.

Tàna jagati jòulupakke, M.M. kliendi tòòtajatele ja kòigile konsultantidele, kes siin tehases tòòtavad. Hea, et ma ei ela Milaanos ega pea lennukiga koju sòitma, nagu mòned teised konsultandid. Esiteks ei saa nad tàna koju sòita ja teiseks on see jòulupakk umbes 10-kilone kompositsioon vedelikest ja toiduainetest.

Selgituseks niipalju, et ka Itaalias on hakanud kehtima reegel, et vedelikke tohib lennukisse vòtta ainult 1l, kusjuures vedelikuanum, kui tohib nii vàljendada, ei vòi olla ntx 1l, vaid iga vedelik tohib olla max 100 ml. Kuhu panna need veinipudelid? Kas juua lennujaamas àra? Visata minema? Kinkida kodututele? Panna check-in-pagasisse ja riskida, et ràtsepaylikonnad saavad rikutud?

Nàdala pàrast tulen Tallinnasse!!!

5 commenti:

seisus kohustab ha detto...

kahtlustan, et oled mõnest asjast pisut valesti aru saanud: euronorm on nimelt see, et KÄSIpagasisse ei tohi võtta vedelikke rohkem kui mahub ühte 1l kilekotti ja ükski anum eraldi ei tohi olla suurem kui 100 ml.
äraantavas pagasis võib endiselt olla veini- ja õlipudeleid.

aga äkki on itaallased asjast valesti aru saanud...

Katu ha detto...

nomaitea, vist sain itaalia keelest valesti aru :) A point oli selles, et igal juhul ei saa veini enam kàsipagasisse panna.

Anonimo ha detto...

Meie ka nadala parast Tallinnas! Saame kokku! Kas telefoninumber ikka sama
Karmen

Katu ha detto...

Jeee! Jah, number on sama. Ma jòuan 22.12 òhtul hilja, nii et 23.12 olen levis. Kas sinu number on sama?

Anonimo ha detto...

Ma loodan, et see simpel ikka tootab veel, helistan sulle ise