sabato, febbraio 19, 2011

Hoiame ikka inimesi toimuvaga kursis (jòudumòòda)

Tàna, kui ma òigesti olen aru saanud, peaks olema Sanremo festivali finaal. Aga mis kòige naljakam, itaallased ei tea, et festivali vòitja làheb Eurovisioonile. Nad yldse ei tea, mis loom see Eurovisioon on. Kultuuripòld puha sòòtis ja harimata, ausòna. Kas keegi tunneb itaallast, kes teab, mis on Eurovisioon?

Eile yritasin taaskord Sanremot vaadata, aga kuna samal ajal tuli koomikute paraad Zelig, siis mòtlesin, et neid Sanremo laule nàidatakse vist juba neljandat korda jàrjest, aga Zelig on ainult yks kord. Yhesònaga, uinusin seekord Zeligi saatel. Mis pagana pàrast on itaalia telesaated niiiiiii pikad? Zelig kah. Algab kell 9 ja lòppeb kunagi varahommikul vist. Iial ei nàe ma selle lòppu.

Alati teie,
Gossip Central

10 commenti:

Reine ha detto...

Ohoh, läheb päriselt ka Eurovisioonile? wow
Ma pole 5 aasta jooksul kordagi san remot vaadanud...ja vist ei hakka ka vaatama. mõnda klippi sõprade soovitusel olen youtubest piilunud...aga nädal aega teleka ees istuda... ei-ei. A noh, me ei vaatagi telekat (aga canone rai pidime ikka maksma, grrrrr).

Oudekki ha detto...

Oh, ära muretse, need, mis algavad 21 paiku ja lõppevad varahommikul, ongi selleks, et nende saatel uinuda. Moodne unelaul, eks.

Anonimo ha detto...

Suured tänud, et sa mu blogisse väikse kommentaari jätsid, mille kaudu ma su blogi, mille ma oma blogi välimuse uuendamise käigus ära kaotanud olin, jälle üles leidsin... Minule väga meeldib San Remo lauluvõistlus- seal tappis ennast üks Dalida armukestest ära etc. ehk see on juba ajalooliselt jube põnev...(eriti prantslastele, seda õpetatakse lausa ülikoolis)
Kuulaksin hea meelega, aga Eestis ei kanta enam üle nagu Nõukaajal :)

Katu ha detto...

àra muretse, tigu. Kui youtube'st 60-80ndate aastate itaalia laule vaadata ja tàna sanremot, siis kindel on, et sa pole millestki ilma jàànud peale seda kui nòukaaeg làbi sai :)))
oudekki: ega ma tegelikult vàga ei muretsegi. òigupoolest parem oleks yldse telekal juhe seinast vàlja tòmmata.
reine: rai canone peale olen ka mina verine. nimelt àrgitasin rokut yldse mitte maksma ja yldse telekast mitte ostma. niikuinii olulisemad asjad leiab kòik internetist yles, kas pole? aga ta ikkagi maksis selle canone àra ja nyyd on vist nii, et tuleb elu lòpuni maksta. uff!

Ing. ha detto...

Ohooo! Itaalia Eurovisiooni looks sai hoopis noortekategooria võitnud laul Follia d'Amore. Hea jäts, muideks.
Arvan, et zürii tegi parima otsuse - võitja-vanamees, kes pigem oma alatise panuse eest San Remo võistlusse selleaastase tiitli pälvis, lennutaks Itaalia eurovisooni kammbäki ühe jutiga prügikasti.
P.S Ma nägin ja kuulsin ainult ühte selle-aastast SR lugu Patty Pravo esituses ja peale seda keerasime lihtsalt üksmeelselt teleka kinni.

Reede ha detto...

Üks teine teema - mul on mingist kaugest ajast meeles, et käisid ujumas :) Me ka nüüd ujume paar korda nädalas, aga mul pole ujumisprille. Mehel on Spedod, aga need pole väga head. Millised on head? Ma tahaksn endale ka osta. Ujud ikka prillidega?

Ruudi ha detto...

Meie enam ei màletgi, mida kuradit me enne sky sisse penaemist vaatasime :)
Caone rai peale ka ùlitige, rai pealt vaatame vaid Serena Dandinit (Parla con me)

Katu ha detto...

Assamait, kus on kommentaare tulnud! Muide, eile kuulsin vòitja-vanamehe laulu raadiost ning peab ytlema, et ilma pildita on pàris sympaatne laul.
Nyyd aga lemmikteema - ujumisprillide - juurde. Reede, ma olen kogu maailma pahempidi pòòranud sobivate ujumisprillide otsinguil. Mulle isiklikult làheb kòige paremini Nike Swift Hydaflow. Ujumispeded kòik irvitavad, aga mis teha kui speedod ei sobi.

Katu ha detto...

@Reede: veel tuli 1 asi meelde. Vbl sa juba tead, aga kui ei tea, siis ujumisprille poes proovides pane prillid silmade ette ja suru pisut sòrmedega. Sobiv mudel peaks iseensest paika jààma ja mitte loksuma (ilma, et sul kummipael ymber pea on vòi et kàtega toetad). Kindluse mòttes painuta pead pisut allapoole ka ja vaata, kas kukuvad àra. Kui logiseb vòi kuskilt òhku sisse tuleb, siis pole mòtet osta.
Jòudu ja edu ujumisprillide otsingul!

Reede ha detto...

Tänud asjalike nõuannete eest! Ma panin tähele, et prillidega ujudes mul kiirus vähenes tunduvalt, sest nii vahva oli vaadata, kuidas teiste jalad vee all paistavad :)