giovedì, gennaio 20, 2011

Hoiame ikka huvilisi toimuvaga kursis!

Heihopsti! Itaalia gossipi-keskus siinpool!
Kuna eelmine postitus leidis vastukaja ja tànusònugi - yks lugeja sai lausa inspiratsiooni itaalia keele òppimiseks - siis tahtsingi sind, Kodumaa, kursis hoida, et vahepeal esines Silvio teise videosònumiga. Mul pole pàris tàpselt aega olnud seda menetleda, aga yldine sònum oli, et Silvio asub ahistajate vastu rynnakule. Vòib-olla tuli juttu ka tema mystilisest saatjast, aga ei tea kahjuks kommenteerida.
Tegelikult tahtsin aga òelda, et eile astus pyynele Sydametemurdja Ruby isiklikult. Valas teleintervjuus pisaraid, rààkis oma raskest elust ja sellest, milline heasoovlik mees on Silvio - aitab noori inimesi vastuteeneid ootamata. Jàllegi ma kogu intervjuud ei nàinud, aga Roku Kunstnikust Ema pajatas, et Ruby olla òelnud, et Silvio olla talle andnud ymbriku 7000 euroga.. khm... òpingute jaoks. See olla suur asi, sest kòigis baarides kus Ruby tòòtanud on, olla kòlbeliste vààrtusteta omanikud teda ahistanud ja kàtt seeliku alla toppinud, aga vat Silvio, nàed, milline lugupidamist vààriv vanahàrra. Oh ja siis olla ta kodumaal Ruby onud ka teda ahistanud, aga kui ta isale kòik àra rààkis, olla isa teda hoopis keeva òliga visanud. Selle peale olla oma arme kogu Itaalia publikule nàidanud ja puha.

3 commenti:

Unknown ha detto...

Huvitav jah, mida Ruby õppima läheb? Klienditeenindust?
Loodan, et ajakirjanikud hoiavad sellel silma peal:)

Marmelaad ha detto...

mina arvan, et Ruby läheb Postitantsuakadeemiasse,
hakkame panuseid tegema:D

patsifist ha detto...

A mina arvan, et Ruby on postitantsus juba proff, niet mis tal ikka sinna akadeemjasse asja:))
Eikujuta ette, kus ja mitu semestrit Rubyke selle 7000 EURi eest õppida saab. Täitsa korralik õppemaks ju, mõnes koolis saaks kohe kogu stuudjumi sellega ühele poole:)