sabato, gennaio 01, 2011

Head uut aastat!

Alustuseks, Kodumaa, soovin sulle imekaunist, vàrvikat, nummit ja ebamaiselt edukat uut aastat! Ja et oleks ikka viljaònne, karjaònne, loosiònne ja yldse kòik korda làheks.
Aitàh, sòbrad ja kommenteerijad, toetusavalduste ja kaasaelamise eest. Nyyd kohe vastakski kòigile siin yhekorraga.
Mòningast eetrivaikust pean paraku selgitama asjaoluga, et làksime Rokuga blogi pàrast riidu. Noh... kohe 10 minutit ei rààkinud teineteisega. Meil pole taolist tyli vist olnudki veel. Nimelt, kui ma siin eelmisi postitusi meisterdasin, vedeles tema rannas, ootas-ootas kuni pàev òhtusse veeres ning horisondile kuvati imetabane pàikeseloojang. Yhesònaga ta oli pisut tige, et ma siin hotelli baaris blogi kirjutasin ja tema pidi seal ònnejoovastuses paarikeste keskel yksi lesima. Note to self: teha hotelli administratsioonile ettepanek, et tasuta WiFi tuleks rannajooneni vàlja vedada!
Nii. Pilte ei ole, aga kyll nad tulevad. Pildistan siin RAW formaadis ja kui koduses karmis reaalsuses uuesti elule àrkan, siis tòòtlen nad internetikòlbulikuks.
Ah et miks Hiinalinn? No tahtsin midagi huvitavat. Nagu edaspidisest ilmnes, sain kohe tàiega "midagi huvitavat". Tarkuseteral, et uudishimu tappis kassi on ikka tòepòhi all kyll. Pealegi hotell oli pàris stiilne - Shanghai Mansion nimeks.
Kas tòesti "Amici Miei" on Eesti kinolevist làbi kàinud? Vahva. Minu poolest vòiks vabalt teisele ringile tulla. Muide, filmidest rààkides, kas "Hangover" on Eesti kinolevis olnud? Imeline film. Vaatasin seda 2009. aastal Chicagos kàies kaks korda (sinna sòites ja tagasi tulle) ja nyyd Bangkokki lennates uuesti. Imeline huumor. Oh ja "Eat Love Pray" on tàiesti kràpp film. Hea, et ma selle vaatamise eest maksma ei pidanud.
Notsut tahaks kohe eraldi tervitada sòna "universaaltyrnyybel" puhul. Kenjaalne! :))
Ruuudiiii! Kas tòesti sellelsamal saarel kàisid? No kas pole jumalik koht? Aga... kust sa tead, mis hotellis me oleme?
Enne kui Roku kannatamatuks muutub, tahtsin veel kiirelt mainida, et tàna hommikul olid minu 2011.aasta esimesed mòtestatud sònad:"Hobune kinos!" - hotelli basseini kòrval jalutas elevant. Justkui elevandid peaksidki sedasi hàirimatult hotellide territooriumil hàngima. Talle oli igasugu trikke òpetatud. Printsis londist vett, màngis suupilli ja peale seda kui oli murule umbes viiekilose julgakese jàtnud, siis lahkudes tassis oma kakakoti (milleks oli suur must prygikott) ise minema. Koeraomaniku unistus!
Elevantidest rààkides, eile tutvusin vahva isendi Baley'ga (29 a) ja yldse siin on igasuguseid pònevaid asju toimunud, aga praegu pean kyll abielu pààstmise huvides mere ààrde tòttama.

Head uut aastat veelkord!

Emban,
Katu

8 commenti:

Ruudi ha detto...

Ohjaa, meie nende elevantide pàrast sinna saarele làksimegi! Ja me ei pettunud, sest meie loomaarmastajast laps màletab senimaani kuidas ta iga pàev kàis elevante toitmas ja kuidas me ujumas kàisime nendega.
Sinu hotelli tean sest sealt astusime làbi, et randa minna ja noid lootoseid ma isegi pildistasin ;)

Karmen ha detto...

Mõnusat uut aastat ja naudi jumalikke päikeseloojanguid!

patsifist ha detto...

Sullegi kõike hääd uueks aastaks ja lennukat sulge, eee... klavjatuuri, näppu - midaiganes:) Ühesõnaga - lugejad ootavad ikka sama põnevaid postitusi Itaalja, fheini, kirjanduse jne teemadel!

Reede ha detto...

Head imelist uut aastat, Katu!

Oudekki ha detto...

Head uut! Kunas te muide tagasi tulete, mind ootab jaanuaris veel yks lòunapooletulemise trip ... :)

notsu ha detto...

Head uut! ma ise mõnulen nüüd siit saadud feimi ja respekti käes.

Marmelaad ha detto...

Ikka jah, sulle ka head Ühtteist!

Ruudi ha detto...

Oot, oled nùùd sònakuulelik abikaasa ja uudiseid ei kirjuta?

p.s. kindlasti vii pesu pesumajja, sa ei kujutua ette kui nummilt nad oskavad trussikuid kokku keerata :)