martedì, ottobre 12, 2010

I hate Ryanair

Lòpuks ometi olen leidnud mòttekaaslasi, kellega jagada oma vihapurskeid valedest kubisevate reklaamide, reisijate hoolimatu kohtlemise, nòmedate vòileibade ja yldse kollase-sinise kombinatsiooni aadressil - www.ihateryanair.org. Juhhei!
Selle lehekylje kaudu jòudsin vahvale postitusele, kus hàrra Kenny Leg pàris humoorikalt oma Ryanairi-kogemust vahendab. Soovime nyyd, lapsed, ihateryanair kodanikele pikka iga ja tuult tiibadesse, sest Ryanairi trollid on vòtnud nòuks kohtu kaudu see julge ning ausameelne lehekylg kinni panna.

8 commenti:

tikker ha detto...

see oli väga äge postitus, tõepoolest :D

Anonimo ha detto...

Alati on võimalus sõita Estonian Air esimeses klassis.

Anonimo ha detto...

Ma ei tea, kas sa oled seda lugu kuulnud, minu meelest üks parimaid:
http://www.youtube.com/watch?v=YJU9E-g59RU

cheers!

Hedvig

Katu ha detto...

Ai-ai! Kes on see anonyymne kommenteerija, kes siin ylbitseb, et ma vòin alati Estonian Air esimeses klassis Pescarast Dubilisse lennata? Loll jutt suhu tagasi! Kas sa pàriselt ka arvad, et ma vabatahtlikult Ryanairiga lendan?
Nii. Ja nyyd leebelt naeratades Hedvigi poole pòòrdudes tahtsin òelda, et vàga vahva laul. Vbl aktiivsed Ryanairi vihkajad teavad seda juba ammu, aga minu jaoks oli puha uus materjal. Tànks!

midaiganes ha detto...

I hate Estonian Air :D Just sellepärast et nad mittekuhugi ei lenda, isegi minne Tallinnast Dublinisse.
Hakka või Ryanairiga lendama

Katu ha detto...

Ryanair ei lenda Tallinnasse. Oled pààstetud :)
Aga EA teemal tahaks ka nuriseda, et nàiteks viimase nelja aasta jooksul on mul ònnestunud vist ainult kaks korda Estonian Airiga Tallinnasse lennata. Ykskord Kopenhaagenist ja teinekord Helsingist. Ja tegelikult ostsin pileti SAS kaudu. Naljanumber!

Anonimo ha detto...

Kõikide Ryanairi sõprade rõõmuks avab Ryanair talvel seitse liini Tallinnast :P

Katu ha detto...

Tohoh! :))