sabato, marzo 14, 2009

you.ain't.seen.nothing.yet.

Sel nàdalal oli meil tòò juures kylas Brasiiliasse loodava organisatsiooni uus pealik. Itaallane, kes on Brasiilias umbes kymme aastat elanud.

Kuna meil siit Itaaliast peab palju inimesi (mina kaa! mina kaa!) Brasiilia organisatsioonis pisut aega tòòtama, siis kysiti yhel koosolekul:"Sinjoor G, mis on teie arvates pòhilised erinevused Itaalia ja Brasiilia vahel, mida meie, itaallased, teadma peaksime?"

G mòtles (ta on selline hallipàine vanakoolimees, kes iga sòna vàga ettevaatlikult esitleb). Mòtles veel pisut ja siis teatas."Nooo.... yldiselt on brasiillased itaallastega ysnagi sarnased.... /mòttepaus/, aga kui ma peaksin yhe erinevuse vàlja tooma, siis... ee... brasiillased ei ole kellaaegade suhtes nii tàpsed kui itaallased." Kolleegid noogutasid huvitatult. Hammustasin keelde, et vàltida hysteerilist naerupursatust.

/liigub lava taha, nàrviliselt vòbeledes ja ymisedes "Babe you ain't seen nothing yet.. the best is yet to come.... and won't it be fine.../

3 commenti:

krista ha detto...

ma võin vabalt naerda...keegi ei näe ;)

Oudekki ha detto...

Mhmh, mul on ka üks Brasiilia sõbratar, kes leiab, et peale selle kellaaegade asja on see itaallaste vaoshoitus, enesessetõmbunud olek ka harjumatu. Aga samas ta ei ole kunagi lõunas käinud, see, mida ta Brasiilia kohta kirjeldab, meenutab mulle lõunat omajagu.

Noh - ja siis rõhutab ta muidugi, et see sõltub Brasiilia osast. Arvestades, et Brasiilia on peaaegu terve kontinent, siis ma olen muutunud väga skeptiliseks lause "brasiillased on ... " suhtes :)

Lõbus ikka.

Anonimo ha detto...

Ja ma tean kolme eestlast, kellelt on Itaalias küsitud, ega nad juhtumisi brasiillased ole.