venerdì, febbraio 20, 2009

Enne kui Dublini tànavatel orienteerumismàngu alustan...

Tahaksin tervitada ja tànada kòiki sydamlikke kommenteerijaid, kes yle-eelmises postituses meile eelseisvate pulmade puhul ònne soovisid. Eks ma ikka hoian teid arengutega kursis, sest kindlasti Itaalia pulmade teema on selline, kus huumorist ja blogimaterjalist puudu ei tule.

Yhtlasi tahtsin òelda, et roheline vàrv hakkab mu Iirimaal viimise leitmotiiviks kujunema. Nimelt uurisin tàna, et kes meil siin vàrbamisega tegeleb (no mul on ju vaja, et mind siia Iirimaa kontorisse vàrvataks) ja arvake àra, mis on vàrbamise-proua perekonnanimi? Green!
Kahjuks ei olnud ta tàna kontoris, aga ma loodan proua Rohelisega làhitulevikus jutule saada.

Mis norra juurtega sekretàri puudutab, siis pealelòunal kàisin kohvi vòtmas ja siis ta pihtis mulle (sellisel astridlindgrenlikul moel), kuidas ta 1990 aastal Iirimaale kolis ja neli aastat mingit pàris-tòòd ei leidnud. Tegi lapsehoidjat ja muud sellist. Ja kuidas tol ajal lennupiletid ja telefonikòned hingehinda maksid. Aga et kokkuvòttes olnud see lapsehoidja-periood tema elus tore ja rahulik aeg, sest Norras oli ta tòòtanud kiirabis telefonioperaatorina, mis olla olnud ypris stressirohke tòò.

Kuna ma ei saanud printeriga kokkuleppele, meisterdasin àsja pastaka ja paljaste kàte abil kena maakaardi, mille abil loodan kontorist hotelli jòuda. Good luck to me!

3 commenti:

Reede ha detto...

Lehva lehva Sulle ookeani teiselt kaldalt :)
Natuke läheb nüüd harjumiseks, et hoopis Iirimaa. Kas blogiraamid muutuvad nüüd inglisekeelseks?
Õnnelikku pulmapidamist ka!
Kas kingad olemas :)

Katu ha detto...

Hei!

no ma tegelikult enne septembrit-oktoobrit iirimaale ei koli. senikaua kàin nàdalavahetustel lihtsalt dublinis. muide, sain teada, et dublin-new york lend kestvat ainult 4 tundi, mis on vaid pisut rohkem kui dublin-milaano lend. me vist tuleme NYsse hàngima.

PS! Leidsin Milaanos Ferragamo poe, kus myyakse 11 suurust. Isegi 11,5 on saadaval. (juhhei!)

Anonimo ha detto...

Tere! Leidsin juhuslikult Sinu blogi ja loen siin, et nii vahva,
mida kirjutad. Olen ise ka nyyd
Milaanos, ja kui Sul aega ja tahmist, àkki vastad mulle, kuidas
siin on tòòd leida vòi oskad midagi
soovitada? Tunnen ennast tàiesti lootusetus seisukorras, sest seda,
mida Eestis tegin (òpetasin eesti keelt:), siin teha ei saa. Paistab,
et vaid myyaks saab siin, vàga raske on....ja asjaolude tòttu ometi pean siia jààma. Olen nòus isegi trotsima neid itaallaslikke iseàrasusi, kòike seda, millest Sinagi kirjutad, aga tòò probleem
on yks suur kivi mu sydamel.

Kòike head ja kordaminemisi soovides!

Mari