domenica, gennaio 11, 2009

eesti nokia

Francavillas inimtyhjas kalarestoranis Rokuga einetades ja talle parajasti antipasti taldrikut ulatades tardusin yllatusest soolasambaks - raadiost tuli Kerli Kòivu laul!

Ma olen sel nàdalal yldse vàga patriootlikus meeleolus olnud - ohtralt kalevi komme ja kaerahelbeputru sòònud ning tòòtanud làbi Eestist kaasavòetud DVDsid.
Nii et kui nyyd nàdala teises pooles Kerlit raadios laulmas kuulsin, siis esialgu arvasin, et olen nende tantsupeo videotega vist pisut liiale làinud. Aga ei olnud. Kui laul làbi sai, siis dj ka teatas, et nyyd laulis meile uus ja lootustandev eesti neiu Kerli.

Igatahes olen vàga uhke Kerli làbimurde yle ning soovin talle edu ja viljaònne.

7 commenti:

Alemana ha detto...

Ma loodan, et sul on ikka ka Ruja etenduse DVD?

Ruudi ha detto...

Kusjuures 6 veebruar on Modenas ta kontsert...

seisus kohustab ha detto...

nojah, see Kerli võib lõpuks päris ohtlik olla: mina panin belgias tema laulu raadiost kuuldes õigest teeotsast mööda, sul läks itaaljas söömaaeg puha hukka.

Katu ha detto...

ruja dvd-d ei ole kusjuures... see jààb magustoiduks, kui suvel eestisse tulen. ma kyll nàppisin seda plaadipoes, aga oli juba muud materiali vòetud (nx kerli plaat) nii et seekord jài ostmata.

Ruudi, aitàh vihje eest. kas sa làhed kerli kontserdile? Ma raalisin vàlja, et kerli on 7.veebruaril milaanos ja 26 veebruaril brysselis ka. peaks vist minema..

Ruudi ha detto...

Ma läheks, kui leian, ekllega minna.. ja veel üks aga on. Ta on vaid Rasmuse soojendaja.. ja rasmus mulle kohe üldse ei meeldi! Muidugi võin ma pärast koju minna ( saabki õigel ajal magama)-...
Noh, kui leian kellegi siis lähen ( oma mehega ei saa ju minna, keegi peab ka lapse und jääma valvama)

Katu ha detto...

kes on rasmus?

Ruudi ha detto...

http://it.wikipedia.org/wiki/The_Rasmus