giovedì, novembre 20, 2008

saudiaraabia

Eile Roks ytles, et kuna Saudi Araabias ei nàe yldse naisi, on nii tema kui ka tema kolleegid hakanud mehi hoopis teise pilguga vaatama.
Kusjuures. Ma olen kogu aeg kahtlustanud, et islamimaades vohab pòrandaalune homoseksuaalsus.

Nàiteks eile hilistel òòtundidel olla Roku koos kolleegiga presentatsiooni meisterdanud. Oli hiline òhtutund ja Roku olla itunesi kàivitanud. Esimene lugu olnud Luca Carboni romantiline armastuslaul, mille peale Roku kolleeg kysinud kàrmelt, et noh kas kas nyyd siis hakkame armatsema.

Hea, et Roku tàna tagasi tuleb. Mòelda vaid, kui mingi keevavereline araabia tàkk ta mul nina alt àra napsab...

4 commenti:

Reine ha detto...

Homoseksuaalsus on ju islamiusulistele keelatud (karistatav) :) Niiet...ära muretse :)

Puhvis Kukk ha detto...

Rokul on oigus. Sama Afghanistanis. G ytles et kuna toesti naisi pole, need kodus ketis, siis meeste seks on taiesti tavaparane. Nemad ei vaata seda kull kui seksuaalset orientatsiooni kuna on heterod aga kuis nyyd oeldaksegi, mis teed kui muud saadaval pole.

notsu ha detto...

Keegi rääkis, et kuna sealmail lubatakse meestel tavaelus omavahel füüsilisemalt suhelda kui meil (käest kinni või õlgade ümbert hoida, kallistada), siis on homopaaril ka suht lihtne põranda alla jääda, keegi ei pane midagi tähele

Katu ha detto...

muide roku làks nyyd saudiaraabiasse tagasi. esialgu ma eriti ei muretse, sest seekord oli nàha, et ta pigem vahtis naisi vàga uudishimulikult ja jòi òlut justkui hobune. vaadake, mis deprivatsioon inimesega teeb!