giovedì, giugno 30, 2011

Emalaev Fantozzi

Nii nummi. Kommentaarisin hommikul H.-le Tartust, et muidugi tulgu meile kylla. Poole tunni pàrast astus meie veinimaja uksest sisse tàies elusuuruses Eestlane S. Tàitsa vòòras inimene. Minu meelest vàga armas temast meile kylla tulla.
A kui tulete, siis kirjutage mulle, siis ma tean òigeks pàevaks òunakoogi ja punase vaiba ka valmis panna. Ma ei tea, kas S sellest aru sai, aga sel hetkel, kui ta saabus, tossas mul aju pàris rajult. Tekitasin parajasti Telecom Italia ostuarve ainel raamatupidamise kirjet. Nimelt, kui Telecom Italiaga lepingu teed, siis automaatselt listatakse esimesele arvele 80 eurot, mille nad tagasi maksavad, kui otsekorralduse lepingu teed. Kui pangaylekandega maksad, siis saad oma 80 eurot lepingu lòppedes tagasi. Yhesònaga, pàris palju oli peamurdmist, mismoodi see miinus 80 nyyd kajastada. Siinkohal tervitaks taaskord sydamlikult kòiki endisi kolleege -nimelt olen Itaalia kàibemaksuseadustiku kirglik lugeja :)

Sujuvalt perekooli lainele sòudes, soetasin Dublinist Mothercare poest mingi asja, mis peaks olema bandaaz. Kui ymber kere tòmbasin, oli kindlasti vàga mugav ja tore. Toetab selga nagu lubatud. Vahest ainuke puudus on, et ma nàen selle asjandusega vàlja nagu legendaarne raamatupidaja Ugo Fantozzi. Maitea, kas see vidin on mulle liiga kitsas vms, aga nii kui pisut heledamates toonides vòi suvisemast materjalist t-sàrk selga panna, paistab see kuidagi sedamoodi riiete alt làbi, justkui oleks ma yritanud mingeid ylevalt kummiga kokku tòmmatud vupleid kaenla alla tirida. Kusjuures see kumm ajab kòhu hirmsasti kihelema. Kas mingeid selliseid ilusaid vidinaid ka kuskil pakutakse? Nàiteks oleks palunud pitsidega ja sensuaalsetes-diskreetsetes vàrvitoonides. Vòi kui perekoolis on mingi foorum avatud, kus seda teemat pòhjalikumalt menetletakse, siis oleks ka linkide eest tànulik.

PS! Luban, et enne Lapsjumala syndi lahendan igivana vòla ja kirjutan teile pikemalt Fantozzist!

8 commenti:

Anonimo ha detto...

Minul oli valge bandaaž, umbes 10 cm laiune, ja mul ta küll kuskil välja ei paistnud. Sest rasedapüksid olid laiema värvliga kui see bandaaž... Ostsin tervisetoodete poest, arsti käsul, niisama vast poleks kandnud, aga vaja oli ja abiks oli kah. See bandaaž käis puusale siis, kõhu alla ja tuli peale panna pikutades. Sul äkki teistsugune.

Anonimo ha detto...

Selline http://media.okidoker.com/data02/c/1/5/1/51857/926720/2092516_6.jpg?updated=0
, nüüd pilti vaadates meenub, et olgu, selja osa pealt veidi häiris. Kuna ma olin suvel lõpurase. Aga mitte oluliselt ilmselt,sest esimene mõttetu polnud üldse laitev.

Anonimo ha detto...

Normaalsed bandaazhid ongi müügil pigem apteekides ja tervisetoodete poodides. Apteekides on valik päris lai ja igale maitsele. Tuletan jätkuvalt meelde, et oled oma elus jõudnud oluliste valikute teelahkmele. Ei saa ma aru nendest noortest naistest, kes uhkeldavad oma jubedate rasedusarmidega, selle asemel, et ilusa ja normaalse naisekehaga ka peale sünnitust edasi minna, kannatades mõned kuud oma elus välja väikesed ebamugavused, mis on bandaazhi kandmisega seotud (eriti suvisel ajal). Trendipoodidest ostetud kaubad ei pruugi antoomiliselt efektiivsed olla, isegi kui nad koledad on :)

Anonimo ha detto...

Ja rinnahoidjaid ära unusta, soovitavalt ilma traadita (mis on päris raske leidmise ülesanne):) EM

A ha detto...

ega bandaaž või kreem hoia rasedusarme ära. Mul tekkisid viimase nädalaga enne sünnitust ja ainuke lahendus oleks olnud minna õigeaegselt sünnitama mitte nädala jagu last üle kanda :P
uhkeldamine või mitte... aga rasedusarmidest ei päästa sind peale eriti varajase keisrilõike midagi kui nad on ette nähtud tulema.

Katu ha detto...

Assamait! Selle Anonyymse Kommentaarija pildi peal on hoopis pònev mudel! Puhas kosmoseteadus! Yhesònaga, asun Itaalijamaa tervisepoode ja apteeke làbi kammima.

Anonimo ha detto...

See minu link (vabandan, et anonüümne olen, lisan nüüd edaspidi siis nime alla:)) bandaaž on Eestist ostetud. Ma arvan, et Teil seal suurem valik.

Minul ei tulnud venitusarme, ei tea kas seal on seos bandaazi, kreemitamise vahel. Äkki see rohkem geenidest?

Marta

Karmen ha detto...

Mul ausalt öeldes ei tulnud ka mingeid arme ja täiesti ilma kreemi ja bandaažita, sama emal. Samuti mu ühel 3-lapselisel sõbrannal. Ilmselt geneetika. Kuidas su emal sellega lood on? Ilmselt kui tal pole, ka sul pole loota :).