domenica, luglio 04, 2010

Supelsaksad

Teadupàrast yks pilt rààgib rohkem kui tuhat sòna. Tàna leidis see igihaljas tarkusetera taaskord kinnitust, kui tòdesin, et Pàrnu kohvikust "Supelsaksad" saab rààkida vaid piltide keeles:


Milline hurmav serviis:
Kui olin verandal ònnelikult òhates pilte ja diivanit ja lampi ja potisiniseid toole imetlenud, langes pilk helesinisele pòrandale. Joovastav! Daamid olid ka mòistagi vàga kaunid:

Vàga nutikas vàrvilahendus:


Tegelikult oli seal mitu vàikest tuba ja igayks neist vàike fotogeeniline maailm. Ainult, et nendes tubades sòid inimesed, kes muutusid fotoaparaati nàhes nii pahuraks, et tundsin vajadust pelglikult keskpòrandale tagasi tòmbuda. No tegin siis paar klòpsu, et mitte pàris tyhjade kàtega tagasi minna:


Nurr, kui nummi:

Hanepeaga nagid! Nurr-nurr:


Lòòn jàtkuvalt nurru:

Minu arvates vòiks nad lasta oma kohviku mingil hakkajal kunstfotode meistril yles pildistada ja interjòòri piltidega postkaarte seal myya. Soovitavalt koos markidega:


Lòpetuseks tahtsin tànada hakkajat toidublogijat, kes mind "Supelsaksteni" juhatas. Yhes teises blogis olid hirmus ilusad pildid ka yleval. Ohjummel kyll! Kelle blogi see oli? Tòesti ei màleta. Ilmselt vanus annab juba tunda.

9 commenti:

Liina ha detto...

Jaaa, jaaa, jaaa!
/st olen kõigega nõus ja kiidan takka! Imeliselt armas koht!/

Anonimo ha detto...

ah et sina siis tegidki seda massi seal Pärnus, mida lehed ka kirjutavad. pildid olid nähtavasti Pillel.

LV

Anonimo ha detto...

PS pierogi ja peedisupp olid nii head et sure maha. ikka LV

Katu ha detto...

Jaa! Jaa! Jaa!

@LV: ma lehti pole veel lugenud, aga ytleks, et erilist massi ei olnud. Olen kuulnud jàrjekordadest Supelsakstesse pààsemiseks, aga tàitsa vabalt oli laudu saada. Pierogi ja peedisupp... mmm... huvitav, kas Eestis on yldse mòni Poola restoran?

Unknown ha detto...

Hea reklaam. Selle kohviku nimel võiks lausa eraldi Pärnusse mineku ette võtta:)

niisama ha detto...

No Ruth Huimerind isiklikult on oma kaega selle k6ik kujundanud :)

Maret Hiiumaalt ha detto...

tänud info eest, mis kõike kasulikku elus ei juhtu, kui lugeda blogide sissekandeid:) Teen Pärnus tööd ja see supelsakste soovitus toimis nagu lotovõit. Veelkord tänud. Võin veel vastu pakkuda, et söögikoht si-si näeb välja supercool (eriti ilus pimedal augusti-õhtul); Aga EI soovita. 2 aasta tagusega on teenindus paranenud, kahjuks aga köök üsna alla käinud ja vinguvatest eesti klientidest ei hakka parem üldse rääkima.

Katu ha detto...

Jap, minu arvates vòib Supelsakstes juba paljalt atmosfààri nimel kàia. Aga ka toit on aus! Tàiesti kahtesusvààrsel kombel jài mul mainimata vaarika-bezee-vahukoore kook, mida seal pakuti ning mida meenutades mul ikka helge tunne peale tuleb.
@Maret: muide ma kàisin tol pàeval Sì-Sì restoranis ka. Toidu jaoks enam kòhus ruumi ei olnud, aga kohv oli ysnagi autentne. Ettekandjad aga olid kyll sellised, et neil oleks justkui àsja palgapàev olnud. Nimelt kui mu vàikeòde ettekandjana tòòtas, siis nende peenes lokaalis polnud palgapàeval kyll lahket teenindust oodata. Asi selles, et seal vòeti ettekandjatel mingid mystilised baari puudujààgid palgast maha ja puudujààgi suurus tehti teatavaks tàpselt palgamaksmise hetkel.

Anonimo ha detto...

Palun lôpetage selle môttetu koha promomine! Käisime seal juuli kuus ja vot jubedamat teenindust pole kohanud. Môttetud ülikallid pearoad,mida tuli oodata ikka väga kaua ja mida toodi nii hilja lauda, et esimesed olid juba ära söönud oma praed. Siis toodi veel paar praadi ja kôige lôpuks siis veel kord...Meeletud hinnad toitudel ja arrogantne suhtumine.