giovedì, gennaio 28, 2010

Originaalne pulmavideo

Vot sellist vahvat pulmavidet oleks TEGELIKULT tahtnud, kui oleks taolise idee peale varem tulnud - Brian & Eileen's wedding music video

Aga kòik pole veel kadunud. Vòib ju alati teist korda abielluda vòi siis veinikojas viinamarjade koristuse aegu muusikavideo teha. Meil on niikuinii paar humoorikat videot tòòplaani vòetud.

Vahepeal olen sukeldunud logistika ja ehituse mystilisse maailma. Selles mòttes on vàikefirmas ikka tore tòòtada, sest kòigest saab osa. Hommikul nàiteks diskuteerisin Roku Isaga laoruumi ukse teemal, nyyd làhen kontoritoolidele jàrele ja siis pean inspekteerima teipi, millega kastid kinni kleebitakse ning vabadel hetkedel korjan transpordifirmadelt pakkumisi pudelite saatmiseks Maailma Eri Nurkadesse. Uskumatu mis dokumente kòik vormistama peab!

3 commenti:

Karmen ha detto...

Kas sul ikka oma raamatute nimekirjale on selles rapsimises õnnestunud tähelepanu pöörata? Tundub väsitavam kui käimine seal imelises töökohas.

Katu ha detto...

No ma loen ikka aeg-ajalt seda ameerika ajaloo raamatut ja kaks nimekirjavàlist on ka làbi loetud (milana pàevik ja 'minu eesti') :))

Karmen ha detto...

Tubli, mul tekkis juba tunne, et sa vajad ka sellest möllust varsti puhkuseaastat :):