giovedì, gennaio 21, 2010

Eesti Jackie Collins ehk Milana pàevik

Lugesin minagi 'Eesti modelli pàevikut', millest kòik viimasel ajal rààgivad.
Kindlasti vàga hàsti kirjutatud easy-reading ja kindlasti parem kui Milana blogi.
Teisest kyljest, kui keegi ootab sisevaadet moemaailma ja modellinduse telgitagustesse, siis ilmselt pettub pisut. Tegelikult on raamatu pòhiteema minategelase suhted kahe mehega ja see minategelane vòiks vabalt olla ykskòik milline kaunis neiu - vahet pole kas modell, sekretàr vòi spordiarst.
Raamatu yldine atmosfààr toob meelde Jackie Collinsi loomingu - yber-rikkad, yber-kòhulihastega yber-romantilised mehed, kes ilma pikema jututa kogu maailma ja oma luksusjahid kauni kangelanna jalge ette laotavad. Palju romantikat, pisut traagikat, paar yllatavat syzeepòòret ja ongi raamat kolme tunniga làbi loetud.
Yks neist raamatutest, mille kohta on òeldud, et need on nagu sokolaadikarp - tead kyll, et on ebatervislik ja ei peaks yldse puutuma, aga kui lahti teed, siis enne ei lòpeta, kui otsa on saanud.

Yks asi tekitas minus pisut hàmmingut. Nimelt modellid òòbisid Milaanos ja tegid pàikesetòusu ajal rannapilte. Kus on Milaanos rand? Ainukesed veekogud, mida mina Milaanos tean on parco Sempione tiigike ja Navigli kanalid. Teoreetiliselt vòib muidugi kahe tunniga Milaanost Genovasse vòi Veneetsiasse sòita, aga raamatust kyll ei jàànud muljet, et modellid-fotograafid-stilistid-meikijad yheskoos kaks tundi enne pàikesetòusu kogu varustusega Genova suunas teele asusid.

18 commenti:

Oudekki ha detto...

Modellide jaoks äkki Comol ja Milanol ei olnud vahet?

Katu ha detto...

Jah, neid modelle ei vòi kunagi teada :)
Huvitav, kas Como jàrve ààrde on yldse jàànud tykikest tyhja maad, kus saaks normaalseid rannaylesvòtteid teha? Sealpool, kus mina kàisin, oli kyll yks villa teises kinni.

Manjana ha detto...

ma usun enim seda kõlakat, et raamatu kirjutas kaur kenderi vend. arvestades, et milana blogis arvas "milana", et kauri vend on seksikam kui kaur, tundub asi veel loogilisem :D

Merily ha detto...

Ma ei usu noorema Kenderi versiooni kohe üldse mitte. Noorem ei kirjuta nii ladusalt ja täpselt. Pigem vanema Kenderi stiil. Aga raamatus sisalduva know-how on ilmselgelt mõnest pärismodellist välja pigistanud....

fragolino ha detto...

Mis te kòik olete seda raamatut lugenud và? :)Ma nàgin jòulude aeg kodus kàies myya, aga arvasin, et ilge malts, nagu selgub, ikka kisubki sinnapoole. Ok, natsa teemast vàlja, Katu, yritasin Sulle 2x meili saata, mòlemad korrad tuli tagasi:(, ei tea siis, kas minu meilis viga. Igatahes kavatsen ma suurema kanistri soetada:)see piruka vàrk tundub eriti armas:)
àkki proovid mulle kirjutada, fragolinol107@gmail.com

Oudekki ha detto...

Kuule, rannavõtete jaoks ei ole üldse suurt ala vaja, kui mõni villa ette jääb, siis sõber photoshop ikka aitab, aga muidu sõber optika ka aitab.

Televisioonis on kõik võlts ja fotodel ka :)

Katu ha detto...

Tatsutahime kommentaari lugedes tajusin, et olen ikka naiivitar kyll :)))

Ma ise arvan, et autor on ikkagi naine. Nàiteks teadmised kosmeetikatoodetest on liiga sygavad, isegi yber-metroseksuaali jaoks.

Katu ha detto...

Ja siis tahtsin veel lisada, et ka minu arvates on Kauri vend palju seksikam kui Kaur.

Eesti on ju vàike eksole ja olen mòlemaga pògusalt kohtunud ning pean ytlema, et lisaks vàlisele ilule on Kauri vend oma vennaga vòrreldes ka màrkimisvààrselt viisakam ja vàljapeetum.

Anonimo ha detto...

lovewhitehorses.blogspot.com viska pilk peale;)

Reede ha detto...

Kui Sul raamatute lugemise vahel väga igav peaks hakkama, siis äkki proovid ka ühes meemis kaasa lüüa?
http://reeedenewyork.blogspot.com/2010/01/kus-olid-sina-kui-meem.html

Anonimo ha detto...

õigel teel olete üldiselt.

autor on üks moeassistent nimega Liisa Ennuste

patsifist ha detto...

Sõbranna just rääkis sellest raamatust täpselt samas võtmes nagu Sina siin kirjeldasid. A mai ole ikkagi kindel, et oma niigi vähest lugemisaega selle peale raisata.
A mis puudutab vennikesi Kendereid (Kendreid?:), siis mu meelest on ka Noorem kenam/viksim/viisakam kui Vanem. Viimasega on ühest päälinna meelelahutamiseasutusest suisa khmm, VÄGA ebameeldivad mälestused... Võehh:)

Katu ha detto...

Ojaa, Patsifist, ka minu kokkupuude Kauriga toimus òòklubis. Kas ta sulle ka sylle maandus ja siis ilgelt solvus ja ropendama kukkus, kui sa kutset seksile ròòmuga vastu ei vòtnud?

patsifist ha detto...

Alul ütles Kender Vanem mulle, et ta khmm, PANEB aint selliseid naisi, kellel kingad ja kääkott mätsivad. Ja kuna ma klassifitseerusin, siis tuli ka indecent proposal ning edasi läks umbes nii nagu Sa kirjeldasid:))

Katu ha detto...

Sobivad kingad ja kàekott? Vahi mis vana kooli stiiliguru! :))) Ega sul, Patsifist, ei olnud aega tàpsustada, kas panemise ajal tohib daam need sobivad kingad ja kàekoti àra vòtta?

patsifist ha detto...

Eitaht Kirjanikuhärraga pikemasse vestlusesse astuda tookord, niet jäi täpsustamata:))

Katu ha detto...

Ta vist kammib neid òòklubisid niikuinii kòik pàevad ja òòd, nii et ma vòin uurida, kui ta jàrgmine kord mu pòlvele maandub :)

Anonimo ha detto...

Liisa Ennuste nimi on kõige usutavam, tema isa haldab Milana päevikut.http://www.blogger.com/profile/15464843091326487618