venerdì, giugno 20, 2008

itaalia popmuusikast

Panin àsja teleka màngima, valisin Itaalia MTV.

Kaks asja kòitsid kohe mu tàhelepanu.

Esiteks tuli parajasti laul, kus keegi villases mytsiga nooruk laulis “penso positivo perche sono vivo, sono vivo” (tòlk. mòtlen positiivselt, sest olen elus, olen elus)

Teiseks ilmnes, et Itaalia MTV’s tàhistatakse tàna “Ei maffiale!” pàeva. Tàhendab.... khm... no comments...

Muide see penso-positivo-laul on vàga kàmp. Video samuti. Pakatab symbolismist.
Mytsiga nooruk videos osutus Jovanottiks. Seni olen teda ainult mingi jòleda habemega nàinud, nii et kohe ei saanud arugi, kellega tegemist on.
Nàhtud video valguses on tore tòdeda, et Jovanotti pole kogu aeg selline... khm.. habemega olnud. Mul on hea meel ta yle selle puhul, et ta elus on olnud aegu, mil ta on vòrdlemisi pandav mees olnud.

















5 commenti:

Anonimo ha detto...

Super, hüperlahe!!! Loen Sinu blog'i ja kiljun vaimustusest! Leidsin täitsa juhuslikult ;)kui otsisin informatsiooni kuidas endale Itaalia elamisluba hankida ( täitsa roheline veel selles vallas)!
momendil tervitustega Tartust,katrin

Katu ha detto...

:)
grazie :)

Anonimo ha detto...

Nonii, ma ka pean nüüd rääkima, sest 'Ei saa mitte vaiki olla', nagu vana eestlane ütleb, eks ole:) Tavaliselt ei loe ma ühtegi blogi, pole 'my cup of tea', aga selle leidsin juhuslikult ja tunnistan, et veetsin järgnevad kolm tundi ninapidi siin. Väga lahe lugemine, minu kummardused autorile! Tervitused Itaaliasse, Liina

p.s Selle villases mütsis nooruki, aka Jovanotti aka Lorenzo Cherubini kaitseks aga sedapalju, et kuulun tema muusika austajate hulka ning leian ta väga 'pandava' olema ka kõige habemega tükkis. Vot. Tegelikult on ta juba keskeale lähenev sell ka, nii et habe on võib-olla ealiste iseärade tarvis vajalik:P

Katu ha detto...

Tere Liina!
aitàh komplimentide ja tervituste eest!

jàrelikult ikkagi leidub naisi, kellele meeldivad habemed! ma olen lugenud, et mòningatele naistele pidavat habe meeldima.
see on yllatav, sest ise olen seisukohal, et habe on eeskàtt rasestumisvastane vahend :)

Anonimo ha detto...

Tere!
... võta heaks:)

Igaks juhuks tuleb täpsustada, et Jovanotti on vast siiski ainus mees, kelle küljes mulle säärane absoluutselt metsistunud habe ebameeldivust ei tekita. Võb-olla on põhjus selles, et esimene lugu, mida temalt üldse kuulsin, oli "Fango". Teades õige pisut loo tausta ja kuulates sõnumit, siis lihtsalt tekitas sümpaatia ning edaspidi mul üsna ükskõik, on tal nägu karvas või mitte:)

Kena jätku!
Liina