giovedì, dicembre 20, 2007

jòulukink

Oh, eile tabas mind email, milles teatati mulle, gentile dottoressale, et mu tellitud fiat grande punto rosso malizioso on tublide Torino seppade poolt valmis meisterdatud ning ma vòin mingist garaazhist selle kàtte saada, helistades signore Danielele.

Nyyd pole muud, kui vaja ainult uuele autole nimi vàlja mòelda. Mis kyll talle nimeks panna?

Siinkohal lisan ka yhe reklaami, mis mulle isiklikult vàga meeldib
Ma ei tea, kas seda Eestis ka levitatakse, aga Itaalias nàeb seda alati kinos enne igat filmi.
Oh, kusjuures ma polegi teile kirjutanud, et Itaalias kino juurde kuulub selline huvitav nàhtus nagu intervallo ehk sòògi- ja reklaamipausid! Kusjuures nii ongi, et poole filmi pealt pannakse tuled pòlema ning keegi tyyp kàib ringi ja myytab snàkke. Vahel kasutataks seda pausi ka reklaamipausina, mis on pàris nòme tegelikult. Ma yldist keskmist ei tea, aga yldiselt olen ise kinos kàies tàhele pannud, et enne filmi on reklaame umbes 25 minutit ja sòògipausi ajal ka umbes 5 minutit. Hea vàhemalt, et need reklaamid on kenad vaadata.

5 commenti:

Ruudi ha detto...

Minu Soome sòbranne poikaystava ostis endale ka grande punto, mida nad hellitavalt "Iso Pisteks" kutsuvad :D

Oudekki ha detto...

Porco ***, Reggio Emilias mulle küll keegi pole seni intervallo ajal toitu müünud. Eh, ega ma niiväga taha ka, minu jaoks on see ikka pissipaus :)

Reede ha detto...

Ilus nimi on Latos, Latos & DiPippo.
Meil on siin sellenimeline advokaadibüroo, neil on majasuurune reklaam ja mulle nii meeldib selle kõla :)
Aga noh, see õige nimi tuleb ju kohe, kui lapsukesele silma vaatad.

Ruudi ha detto...

mitte ainult Reggios ei pakuta midagi intervallo ajal vaid ka iga jumala kord, kui ma olen vetsu làinud siis on tagasiteel juba film kàimas! Enam mina selle lòksu ei lange!

Katu ha detto...

Mis jõululapse nime puudutab, siis mu esikandidaat on praegu Latos Isopiste.

Aga intervallide suhtes ma arvan, et vöib-olla on nii, et nagu igal Itaalia regioonil on omad tavad ja kombed ja toidud, siis vahest on ka intervallikombestik regiooniti erinev?