Kysimus kòigile vàliseestlastele. Kui te Eesti retseptide jàrgi kòògis eksperimenteerite ja hapukoort kaubandusvòrgust ei leia, siis millega te seda asendate?
Nàiteks kookides olen hapukoore asemel tunde jàrgi kas kreeka jogurtit vòi piima kasutanud. Aga mis teised teevad?
mina kasutasin tavalist paksu jogurtit Slo's olles kui haspukoort polnd.
RispondiEliminaOstan kohalikust mahepoest vòi ukrainlaste juurest hapukoort ;)
RispondiEliminaKreeka jogurtit kasutan ùleùldiselt kui jogurtit vaja kasutada, tuleb parem. Nàiteks ciambella :)
Tànks!
RispondiEliminamina kasutan ka kreeka jogurtit, vahel tavaliselt valget maitsestama jogurtit. aga siin müüakse euro spinis üht kreeka jogurtit, mis minu meelest on 90% hapukoore maitsega!!! veitsa paksem ainult. :)
RispondiEliminaÕpid kokkama ilma hapukooreta. Nagunii on parem!
RispondiEliminaMina kasutan ka kreeka jogurtit, sest venelaste hapukoor asub meil liiga kaugel. Olen siin saanud väga head kohupiimakorpi, mis on tehtud ricottaga.
RispondiEliminaNäiteks Portugalis on kaubandusvõrgus olemas creme fraiche- pakju parem kui hapukoor :)
RispondiEliminaKristel
Kas creme fraiche on toorjuust? Aga muidu Oudekkil on òigus, et vahel, kui hapukoor yldse panemata jàtta, ei juhtu toiduga midagi hullu. Enamasti làheb paremaks :)
RispondiEliminaCreme fraiche ei ole toorjuust. Creme fraiche on... noh, umbes nagu hapukoor :) Sihuke paksemat sorti (ja noh, rasvasem tavaliselt ka), aga sobib reeglina igale poole, kus retsept hapukoort ette näeb.
RispondiElimina